Ce inseamna lama de lichid in Douglas?

27-03-2012
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
Va scriu si aici:
la mine minunea s-a produs!
Duminica de Ziua Bunei vestiri, la 18 zile de la presupusa ovulatie am facut un test care a iesit din prima fff pozitiv!
Azi la 20 de zile de la conceptie si 35 de zile de la ultimul ciclu mentrual am fost la o ecografie si medicul mi-a zis ca nu isi da seama ca e prea devreme inca, daca e sarcina ok sau nu, ca vede 2 formatiuni in endometru (de 7 mm fiecare) si ca daca e ok s-ar putea sa fie gemeni dar nu zice nik deocamdata. Si mai vede si endometru neomogen de grosime 10mm si ovare si anexe cu aspect normal, in plus si PREZENTA LAMA DE LICHID IN DOUGLAS. Nu stiu ce inseamna!!!
Am fost la medic asa repede pt ca dimineata la ora 5 cand am fost sa fac pipi. aveam impresia ca pe hartia de dimineata am vazut o secretie ca de albus de ou dar si cu ceva roze in ea ff putin.. si m-am speriat si am zis ca fie ce o fi, eu ma duc la un control. pana la ora 9 cand m-am trezit nu am mai gasit nik de acest gen si nici acum pana seara nik nik. Nu stiu ce fu.
Sunt tare ingrijorata si de aceea am fost la medic dar nu am fost ff lamurita.
In plus medicul zice ca parca vede si lama de lichid in Douglas.. nu stiu de la ce e si nici el nu stie..a zis ca vedem sapt viit. Eu ma gandeam la lichidul in Douglas ca am citit ca ar putea veni de la spargerea vreunui chist, etc.. eu nu am avut sau nu s-au vazut chisturi pana acum insa stiu ca data trecuta se presupunea prezenta in endometrul la vreun polip..oare sa fie de la ala: sa se fi spart.retras, o data cu sarcina si de aici si lihidul in Douglas? se poate?? deci eu am plecat nelamurita de acolo..pt ca dupa zisele lui E PREA DEVREME! asa ca nu imi ramane decat sa astept, sa ma rog si sa primesc vesti bune sapt. viit. Doamne sa fiu cu gemeni??? ar fi vestea vieti mele!!!!

dvs ce spuneti?
e ok la 20 de zile de conceptie sa se vada doar 2 saculeti negri mici (fara nik altceva la eco) de marime 7, 1 mm??

PS: eu iau din proprie initiativa utrogestan de 200 de mg pe zi, i-am zis si medicului si mi-a zis ca am facut rau ca l-am luat de capul meu dar daca acum l-am inceput, sa il iau pana la 22 sapt ca e obligatoriu daca il incepi in sarcina sa nu il mai intrerupi ca provoaca sangerari..in fine.. Nu mi-a marit doza nu mi-a zis nik..oare sa iau tot de 200 in continuare sau sa maresc doza la 400 pe zi? dvs ce ziceti?

Doamne sunt atat de fericita dar si atat de panicata!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul