Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Ce inseamna PLT si Fibrinogenemie marite?

15-12-2008, ora 14:10
Autor: Light1960
Buna ziua. Am 48 de ani si la ultimele analize medicale au iesit urmatoarele rezultate:
- Hematologie, proba sange, metoda automata micros 60
WBC 7300 valori normale 4500.00 - 10000.00
RBC 4530000 valori normale 4000000.00 - 550000.00
HGB 12.7 valori normale 11.00 - 16.00 g/dl
HCT 40.4 valori normale 30.00 - 45.00%
MCV 89 valori normale 80.00 - 99.90 %

PLT 414000 valori normale 150000.00 - 350000.00

MCH 28.0 valori normale 26.50 - 33.50 pg
MON 7.6 valori normale 4.00 - 10.00 %
LYM 32.8 valori normale 25.00 - 40.00 %
GRA 59.6 valori normale 50.00 - 70.00 %

- Hemostaza - coagulare, proba plasma, metoda coagulometrica :

Fibrimnogenemie 413 valori normale 180.00 - 350.00

- Imunologie - seriologie, proba ser, metoda screening, aglutinare, Elisa
ASLO < 200 valori normale <200
Proteina C reactiva negativ
Factor rheumatoid negativ

Va multumesc anticipat.
4 comentarii
19-03-2009, ora 14:13
Autor: teutza20
Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Mi-am facut de curand analizele si mi-a iesit fibrinogenul marit, adica 550. De la ce arputeai fi? Ar putea avea legatura cu faptul ca eu fumez, sau sa fie o problema din copilarie, pentru ca atunci raceam foarte des si aveam mereu probleme cu gatul.

Va multumesc
10-04-2009, ora 09:03
Autor: dea123
buna ziua .As dori si eu sa imi spuneti ce reprezinta analiza de pct care mie la analize mi-a iesit mai mare decat normal adica0,370si plt 385 .Eu am avut o problema la picior acu un an jumatate am avut trei sferturi din muschi rupt si am facut tratament la techirghiol cu curent masaj etc Si vreau sa stiu daca de acolo poate fi deoarece pe mn inca ma doare si vroiam sa stiu e ceva legat de reumatism ??sau ce este?? si analiza la aslo mia iesit marita 250 uiml
28-07-2009, ora 00:14
Autor: Alindel
buna......as dori si eu un raspuns daca se poate ......mama mea sia facut analizele si are fibrinogenemia marita adica 590......din cate am auzit si am citit pe site-u acesta valoarea normala este 150/300.......VA ROG un raspuns ....sa se ingrijoreze sau nu .....Multumesc....
02-02-2010, ora 14:10
Autor: linzy
buna.ce tratamente (naturiste)se pot folosi in scaderea colesterolului=263si fobrinogenemia=600 la varsta de 14 ani,vsh=35?
va rog din suflet un raspuns urgent?
va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns


Medical Black Friday Medical Black Friday