Ce curatitor de colon este mai eficient?

26-11-2009
crisa_craciun
Nu este medic/terapeut
crisa_craciun
Imi puteti spune va rog daca stiti ceva despre curatitoarele de colon gen Colonix, Colon Cleanser, Colon Cleanse, Super Colon Cleanse, Colon Help. Pe site-urile lor scrie numai de bine, insa as dori sa stiu parerea celor ce au folosit aceste produse, ce eficienta au avut.
Va multumesc aniticpat.
51 comentarii 12 Înainte ›
0
30-11-2009, ora 22:00
nellyy
Nu este medic/terapeut
nellyy
Am studiat si eu produsele sus numite. Sunt foarte curioasa care sunbt recomandate. Am senzatia ca toata viata mea s-ar schimba daca as achizitiona produsele. Dar sunt cam scumpe si nu stiu ce reactii adverse ar putea avea. Nu cumva sunt ca si cu pastilele de slabit????
Eu sufar de constipatie cronica. La medicii care am fost (putini) mi sa zis ca am "o digestie cam lenta". Dar cand iesi cu scaunul o data pe saptamana e de-a dreptul puturoasa. Mai nou, am observat ca atunci cand ies cu scaunul gasesc pe hartia igienica un fel de viermi-oua. Au forma unui bob de orez lunguiet, de culoare galbui-transparent, cu o codita subtire la un capat. Ce o fi ??? Recunosc ca sunt cam disperata. Nu stiu la ce medic sa apelez ( din Botosani, Iasi, Suceava) si care sa nu-mi prescrie redigest si sa-mi zica ca am o digestie lenta si atat, pentru ca e mai mult de atat. Daca ma poate ajuta cineva, sa-mi recomande un produs, un medic, va multumesc din suflet.
0
09-12-2009, ora 16:16
adelline
Nu este medic/terapeut
adelline
pentru nellyy
Cel mai bine ar fi sa incepi cu o vizita la medicul de familie - care sa-ti faca o trimitere la laborator de analize: din scaun (prelevat in 3 zile consecutive si pastrat in cutii curate la frigider) se poate vedea daca ai viermi intestinali - sau chiar tenie. Din sange se poate vedrea daca ai helicobacter - o bacterie ce traieste in aprox 85% din populatie dar care la unii face ravagii - cum a fost in cazul meu, mi-a provocat ulcer.
Tot din sange intreaba daca acel laborator preleveaza probe pentru teste viermi intestinali la vezica biliara (la fiere) si acestia dau mari neplaceri.
Din sange si urina sa-ti faca toate testele de baza)glicemie, nivel colesterol etc) Cu aceste rezultate mergi la un dr. specialist de interne.
Nu iti poate nimeni recomanda un produs pana nu se stabileste exact pentru ce sa-l iei.
Cele naturale insa se pot lua - nefiind cu efect secyndar - cum ar fi tinctura de propolis - se adm cate 20 de picaturi in apa, inainte de fiecare masa.
Sanatate!
0
20-01-2010, ora 16:25
dianadontiu
Nu este medic/terapeut
dianadontiu
eu am luat colonhelp si polen proaspat congelat de la remediu.ro!
0
04-02-2010, ora 07:31
dimache
Nu este medic/terapeut
dimache
Buna, incerc colonhelp si nu am rezultate.Beau 2 litri de lichid pe zi si tot sunt constipata si ma balonez.Ma gandesc sa incerc colonix ptr ca sunt medicamente in plus care ajuta.
0
05-02-2010, ora 19:26
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
buna.intrati la constupare si acolo veti avea raspuns la ceea ce doriti sa stiti.sanatate
0
12-05-2010, ora 11:49
joes1970
Nu este medic/terapeut
joes1970
Va recomand sa consumati Colon Cleanse iar dupa accea Super Colon Cleanse, cel din urma contine si acidophilus care regenereaza flora intestinala. Trebuie sa stiti ca secretul consta in fibrele vegetale, iar Colon Cleanse contine fibre de psyllium de cea mai buna calitate. Toata viata mea am avut probleme cu constipatia, balonari stari de discomfort iar aceste produse m-au ajutat sa ma simt foarte bine. Am scaune usoare legate de volum mai mare. Ce ma impresionat a fost seriozitatea cu care am fost tratat, in momentul lansarii comenzii am avut mai multe intrebari la care mi-a raspuns un consultant foarte amabil, coletul a ajuns la timp totul a fost in regula. Recomand aceste produse pentru ca m-au ajutat sa ma simt bine.
0
25-05-2010, ora 15:14
DanaCos
Nu este medic/terapeut
DanaCos
Mie mi-a recomandat medicul Total Cleanse Colon de la Secom si dupa ce am administrat un flacon pot sa va spun ca am un tranzit normal, dupa o constipatie cronica de cativa ani. Sper sa dureze rezultatele. Apropo nellyy, scrie in catalogul lor ca ajuta si la eliminarea parazitilor intestinali. Poti sa il incerci. L-am luat din Dona si costa 56 lei, 60 capsule.
0
06-07-2010, ora 18:11
Ana Popoiu
Nu este medic/terapeut
Ana Popoiu
Buna. Am folosit si eu Colon Help in care in pusesem toate sperantele si spre marea mea dezamagire nu am avut nici un rezultat. Am consumat 3 borcane. Nu am scapat nici de constipatie nici vorba de slabit si nici de candidaoza cum speram. Sunt de-a dreptul indignata. De ce atata reclama falsa? Si daca constipatia o mai rezolv cu ceaiuri nu stiu ce sa ma mai fac cu candidoza. Dati-mi un sfat din experienta voastra va rog! O sa incerc si total Cleansi colon!
0
11-07-2010, ora 01:05
MDN
Nu este medic/terapeut
MDN
SI EU SUFAR DE CANDIDOZA DE 8 ANI DE ZILE SI AM INCERCAT TOT FELUL DE TRATAMENTE SI NIMIC.AM CANDIDOZA VAGINALA SI INTESTINALA PENTRU CA SUNT MEREU BALONATA SI AM DURERI INGRIZITOARE DE BURTA UNEORI IMI APARE SI IN ZONA BUCALA.SUNT DISPERATA, TOATE MEDICAMENTELE SUNT FACUTE DOAR PTR A FACE PROFIT SI NIMENI NU SE GANDESTE LA SUFERINTA OAMENILOR CATI BANI AM CHELTUIT PE MEDICAMENTE IN 8 ANI DE ZILE NICI NU MAI STIU, DAR MA TREZESC SI ADORM DOAR CU O SINGURA INTREBARE :O SA SCAP VREODATA DE CANDIDOZA ASTA?DE CE MEDICI NU SCOT CEVA SA SCAPAM DE ASA CEVA? PTR CA AM CITIT CA, CANDIDOZA PROVOACA SI CANCER, AR FI UN SEMN DE INTREBARE.DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE CU SFATURI IMI PUTETI SCRIE -*

(*modificat de administrator)
0
12-07-2010, ora 12:01
azumy29
Nu este medic/terapeut
azumy29
buna.pt ce i ce au folosit colon help si nu au avut nici un rezultat bun...si eu am folosit si la inceput eram la fel balonata, constipata..dar...din marea mea disperare de a avea rezultate abuzam de produs..si am sunat la nr de pe produs...acolo i am explicat tot..la care am aflat ca vina era a mea..luam prea mult...si asta ma constupa...ce e rau atunci cand cumparam prosusul e ca nu ni se spune ca si in functie de kg se ia...asa ca daca aveti 80-90 de kg se ia de 3 ori pe zi iar daca aveti 45-50-55 kg doar o data si in cel mai rau caz de doua ori pe zi..eu luam o data pe zi.dupaamiaza inainte de masa constistenta si credeti ma si a meritat bani.. 2 luni am luat colon help asi fi luat si a treia luna dar financiar nu sa mai putut...in cel mai rau caz daca nu intelegei ceva sunati la nr de pe cutie si acolo va va lamuri mult mai bine..atunci cand folostit acest produs tre sa l luati ca atare pt a avea un rezultat bun...aha..si inca ceva numai cu iaut l am baut...nu cu suc sau apa...sanatate multa si sper ca v am fost de folos..numai bi ne
0
12-07-2010, ora 12:44
dika22
Nu este medic/terapeut
dika22
buna!
si eu am inceput de trei zile cura cu colon help si. nimic! am 22 de ani sunt constipata de cand ma stiu. am luat fel de fel de pastile si ceaiuri care isi faceau efectul 2 saptamani dupa care. gata.
am respectat intocmai prospectul, iau de doua ori pe zi cu iaurt natural. dar de cand am inceput sa iau nu am avut nici un scaun, cu toate ca beau 2, 5 l de apa. sunt balonata si foarte dezamagita, pt ca imi pusesem toata baza in acest produs
0
12-07-2010, ora 13:10
azumy29
Nu este medic/terapeut
azumy29
buna...dika22.atunci ia o data pe zi...si asa vei avea efect...exact asa am patit si eu si doua saptamani am fost terminata...pana am sunat la ei...(nr.de pe produs) cate kg ai?tre sa ai peste 80 sau 90 pt a lua 2 sau de trei ori..deci limiteaza te la o data pe zi...si atunci vei vedea cum da roade..putin cate putin...
0
12-07-2010, ora 13:14
dika22
Nu este medic/terapeut
dika22
mersi frumos azumy29! am 70 de kg. o sa incerc si asa si o sa revin cu noi concluzii
0
12-07-2010, ora 13:45
azumy29
Nu este medic/terapeut
azumy29
ok.. deci la 70 ar fi bine de doua ori pe zi...dar incearca cum am spus pt ca organismul tau se se obisnuiasca cu produsul...si apoi daca merge reda ti ratia inapoi de doua ori pe zi...(dar asta doar daca vei vrea sa slabesti sa stii).sa speram ca va fi bine..nu sunt doctor dar am testat o si stiu ca si merita bani..acum depinde de fiecare organism...si daca vei putea suna la ei si ei te vor lamuri mai bine.spunele exact ce ai scris si pe forum..pacat ca subiectul asta nu se dezbate cu doctori pt ca in romania jumatate sau poate mai mult din femei avem probleme de genul asta..pacat..multa sanatate si sa auzim de bine..dika22
0
13-07-2010, ora 10:44
dimache
Nu este medic/terapeut
dimache
Am incercat colonhelp si colonix.Pentru mine nici unul nu a avut efect.Acum folosesc Lepicol in amestec cu seminte de in macinate, plus psyllum.Are efect bunicel.Daca beau si un ceai dintr-un amestec de plante atunci efectul este cel mai bun pentru mine.Sunt multumita acum.Insa ma gandesc ca nu stiu cat timp pot folosi Lepicolul.Daca este un medic aici pe forum, ar vrea sa ne spuna?
0
13-07-2010, ora 12:09
nellyy
Nu este medic/terapeut
nellyy
Am incercat si eu colon hepl in primavara si am fost dezamagita. Ba m-am si ingrasat dupa ce am incetat sa-l consum. Eu am combatut constipatia cu KIWI. Unul seara, inainte de culcare si unul dimineata pe stomacul gol. Asta in prima luna, dupa aia am luat cate unul dimineata. Mai merg de doua ori pe saptamana la alergat si beau in jur de 2 l de apa pe zi. La inceputul lunii iunie am tinut un regim oshawa pt detoxifiere care a dat rezultate, desi eram constipata ingrozitor la inceput.
0
13-07-2010, ora 16:52
dimache
Nu este medic/terapeut
dimache
Buna Nelly. Despre regimul Oshawa am citit si eu articole.Nu am incercat acest regim..Tu cumva ai gasit o carte cu exemple de retete?
0
13-07-2010, ora 17:20
nellyy
Nu este medic/terapeut
nellyy
regimul Oshawa mi la recomandat sora mea, care este vegetariana. Retete am luat de pe net. Dar pt ca e un regim destul de dur, si eu nu mai tinusem niciodata regimul, mi-am permis sa adaug si mere. Asa ca una dintre retetele mele favorite era marul dat prin razatoare cu fulgi de hrisca. Oricum, eu in continuare recomand Kiwi si suc de portocale cu marar sau patrunjel tocat marunt.
0
14-07-2010, ora 08:25
dimache
Nu este medic/terapeut
dimache
Multumesc Nellyy
0
14-07-2010, ora 13:20
dika22
Nu este medic/terapeut
dika22
buna azumy29, am revenit!
ti-am ascultat sfatul, am redus la o singura administrare, dimineata pe stomacul gol. brusc au aparut si efectele: nu am mai avut pofta de mancare si am avut nenumarate scune consistente. ma simt foarte bine, chiar functioneaza
0
14-07-2010, ora 16:41
azumy29
Nu este medic/terapeut
azumy29
buna..dika22.ma bucur sa aud vesti bune sincer..tine o tot asa...bravo...sanatate...
0
30-07-2010, ora 12:18
cristina1969
Nu este medic/terapeut
cristina1969
Voi chiar credeti ca aceste ierburi tratate, prezentate in mod mincinos naturale, chiar functioneaza? Sau e doar impresia datorita consumului de apa? Cunosc nenumarate cazuri in care acest Colon Help a fost ineficient, cunosc chiar un medic care s-a lasat pacalit de acest produs. Ma mira cat sunteti de naivi. Beti un ceai de tarate si nu mai umpleti buzunarele unor impostori. Am fost si eu dezamagita de acest produs si o sa incerc sa sfatuiesc pe toata lumea sa nu mai ia tot felul de prostii. Se platesc bani grei pentru reclame si imagini frumoase care sa pacaleasca naivii.
0
04-08-2010, ora 11:45
iulia-florin
Nu este medic/terapeut
iulia-florin
buna, iau colon help de o saptamana, dar nu pot sa-l mananc cu iaurt natural de nici un fel, imi face greata, condimentele sunt prea puternice, ajutati-ma cu un sfat.
multumesc.
0
28-08-2010, ora 14:21
maryymeda
Nu este medic/terapeut
maryymeda
si eu tot colon help folosesc.mie sincer mi-a schimbat viata acest produs...daca inainte aveam numai 2 scaune pe saptamana acum am zilnik.IULIA stiu ca e gretos cu iaurt insa incearca sa pui mai mult iaurt sa nu mai simti gustul eu asa fac pun cam 250 gr iaurt la o lingura de colon help.si mananc cu lingura mare ca sa scap mai repede:)).incearca cu lapte insa acolo scrie clar ca iaurtul e cel mai indicat.eu am incercat foarte multe alte produse si rezultatele erau negative.CRISTINA am incercat si cu tarate si nu a mers tot felul de ceaiuri si nimik.insa colon help e singurul care ma ajuta si nu incerc sa fac reclama...e un produs scump dar eficient in cazul meu.asa ca atata timp cat ma face sa ma simt bine eu il recomand.incerci o data nu ai rezultate renunti.
0
29-08-2010, ora 10:07
azumy29
Nu este medic/terapeut
azumy29
buna.bravo maryymeda.bine zis...si eu am folosit cum am spus si mai sus..deci la uni isi pot face efectul la alti nu...pentru ca asa se intampla..si cel mai bine e atunci cand luati colon help tre sa luati si in functie de kilograme...citit mai sus...la azumy 29 si rezultatul la dika22..deci e normal ca la uni sa de a rezultate si la uni nu...asta nu inseamna ca tre sa fim dezamagiti si sa ne dam batuti...trebuie incercate si altele si poate se gaseste vreun produs bun..capul sus...si sanatate...
0
18-02-2011, ora 10:11
ignalivia
Nu este medic/terapeut
ignalivia
Buna! Eu am folosit Colonix, pentru ca am avut nevoie de o detoxifiere a organismului. Am avut poliartrita infectioasa. Am luat multe antibiotice, mi-am distrus flora intestinala, am avut stare de oboseala, dureri de cap, balonari, crampe si scaun foarte rar.si sa nu va spun...Candida!
Am luat tot programul, fibra, ceaiul si pastilelel. Era un program complet fata de Colon help si restul. Fibra are gust bun, nu trebuie sa o inghiti cu forta..
Am vazut schimbari majore, somn linistit, abdomen plat, scaun fiecare zi, a disparut senzatia aia de discomfort. A inceput sa dispara si candida pentru care m-am bucurat foarte mult...
Cand am vazut aceste rezultate am luat si Toxinout, pentru ca sistemul meu imunitar a scazut in urma bolii si acest pachet avea si niste pastile pentru echilibrarea florei intestinale, probiotice impotriva candidei...
Aceste produse m-au salvat nu numai de aceste probleme de sanatate, dar si de a cade in depresie..Multumesc din suflet!
0
08-03-2011, ora 17:10
Bogdan Lexus
Nu este medic/terapeut
Bogdan Lexus
Salutare, sunt nou aici pe acest forum si am si eu cateva nedumeriri pe care sper ca impreuna cu voi sa le lamuresc...

Vad ca toata lumea vorbeste de aces " ColonHelp" !?!?! Eu vreau sa ma ingras, insa am probleme si cu pielea de pe fata...risc sa slabesc mai mult decat sunt sau in cazul meu ( 65-66 de kg la 20 de ani, 1, 88 inaltime ) sa ma ingrasi ?

Astep si opinia voastra...

Multumesc :)
0
29-03-2011, ora 23:01
cornelia1
Nu este medic/terapeut
cornelia1
am si eu un baietel care a fost diagnosticat cu colopatie cronica am incercat tot felul de laxative, ceaiuri etc nici un rezultat facea o data si apoi i se obisnuia corpulisa am primit un sfat pe forum sa-i dau sucul de la prune uscate pe care o punem de seara in 100ml apa a facut cam o sapt si apoi nimic.ce sfaturi imi dati are 3 anisori si are probl asta de la un an jumate o fi bun colon help pt el?
0
04-05-2011, ora 22:02
mariaioana 39
Nu este medic/terapeut
mariaioana 39
am inceput sa iau Colon help de-o luna de zile, dar m-a dezamagit complet desi am baut 2 L de apa pe zi si am baut cate o lingura de colon help cu iaurt activia, credeti ca mai merita sa-l mai iau inca 2 luni?astept raspunsurile voastre
0
08-05-2011, ora 14:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Unul dintre cele mai eficiente curăţitoare de colon, dacă nu chiar cel mai eficient, este Colon Cleanser-ul de la ProvitaNutrition, Canada.
----------*
_
Documentaţi-vă cu privire la acest produs naturopat şi luaţi decizia de a-l consuma sau nu, în funcţie de propriile considerente şi de cele ale medicului dv. curant.

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns
51 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  •