Ce ar putea sa fie ??

09-08-2011
adrianrus
Nu este medic/terapeut
adrianrus
Mi-am inceput viata sexuala cu prietena acum 3 saptamani si am facut-o protejat de fiecare data insa prima data s-a rupt prezervativul dar nu am ejaculat in interiorul ei.Dar la o saptamana a inceput sa aiba dureri de burta care apar in general dupa contactul sexual unele mai puternice altele mai usoare si tin chiar si de seara pana dimineata.Ar putea fi o sarcina sau care sa fie cauza ?? Alte simptome nu au aparut.
1 comentarii
0
09-08-2011, ora 22:27
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Dupa o saptamana de la contactul sexual, nu are cum sa aiba deja simptome, posibil sa fi racit, simptomele incep sa apara din momentul in care menstra trebuia sa apara, sau unele femei nu au deloc..daca au trecut 3 saptamani de la contactul sexual, ar trebui sa-i vina menstra sau deja sa-i fi venit...daca nu i-a venit si intarzie, sa faca un test de sarcina, la 7 zile de intarziere..daca i-a venit, eu zic sa stai linistit...Oricum e fff putin probabil sa fi ramas, dat fiind faptul ca nu ai ejaculat, si aveai si prezervativul, care are spermicid si mai protejeaz, dar nu este exclus..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici