Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Ce am voie sa mananc dupa operatia la colon?

09-06-2008, ora 00:00
Autor: Nanu
In urma cu 30 de zile Mama in varsta de 55 ani a fost operata la colon si nu a primit de la DR o lista cu alimentele pe care le poate manca va rog ca cineva de specialitate in aceste boli sa ne ajute. diagnosticul mamei mele este urmatorul: NEOPLASM COLON SIGMOID T3N1MX LITIAZA RENALA DREAPTA. VA MULTUMESC.
2 comentarii
18-06-2008, ora 00:00
Autor: lancer
buna ,numele meu e alina si vreau sa iti spun ca si mama mea a fost operata de neoplasm de colon .ceea ce nu poate minca este fasolea ,mazarea ,varza ,carne de porc ,lapte dulce .trebuie sa manince doar peste ,carne de pui fiarta sau la gratar ,foarte multe legume si fructe .eu de exemplu in fiecare zi ii dau mamei combinatii diverse de sucuri de fructe si legume .si sa scoata din alimentatie painea alba sa incerce cu paine neagra sau de cereale chiar si iaurturi in combinatii cu cereale diminatza iar prinde foarte bine .important este sa aibe o almentatie cit mai sanatoasa si naturala fara produse cu conservanti .important este sa se consume fibre in fiecare zi si sa scoata produsele care baloneaza si provoaca gaze .
18-06-2008, ora 00:00
Autor: lancer
tot eu sint ,am uitat sa iti spun sa bea si multe ceaiuri ,ii recomand ceaiul de NAPRAZNIC macar o data pe zi ,si sa faca ceaiuri din diferite combinatii .
Adaugă un comentariu / răspuns