De cateva zile am ochii rosii si iritati, deseori mancarimi...

01-07-2011
Jasmyn77
Nu este medic/terapeut
Jasmyn77
Rog un raspuns competent. De cateva zile am ochii rosii si iritati, deseori mancarimi. Daca ma scarpin, chiar si foarte usor, imi crapa capilarele si din albi ochii devin rosii ca la drogati, iar dupa cateva ore apare si o dermatita (zic eu) - inflamatie rosietica. Nu am avut asa probleme pana acum. Prima data s-a intamplat acum 2 saptamani in ziua cand am folosit un rimel nou. Bineinteles ca am renuntat la orice tip de cosmetica, creme. Nu folosesc absolut nimic, nu am conditii toxice sau poluate, chiar foarte sterile. Ce ar putea fi???
3 comentarii
0
01-07-2011, ora 18:31
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Indiferent ce o fi, intoxicatie cu o substanta din rimel, pref sau orice altceva, fugiti la urgente oftalmologice. Ieri daca se poate.
0
01-07-2011, ora 18:39
Jasmyn77
Nu este medic/terapeut
Jasmyn77
As merge, dar nu am ce sa arat. In acest moment ochii mei arata bine. Doar daca ma ating de ei se irita, iar daca ma scarpin e grav. Incerc sa evit contactil. Am uitat sa spun ca noaptea secreta o substanta albicioasa (foarte putin), dar NU este puroi. NU am posibilitate sa ajung la medic!!!
Multumesc pentru raspuns.
0
01-07-2011, ora 18:58
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Posibil o conjunctivita..mergi la oftalmolog, chiar daca nu ai mereu simptome..iti poate face o analiza a secretiei oculare..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: