Cauza necunoscuta, urinarea frecventa

24-02-2010
florinaaab
Nu este medic/terapeut
florinaaab
Urinez des chiar daca nu beau asa multe lichide. Problema este ca dupa fiecare urinare am senzatia ca mai trebuie sa urinez..ca si cum nu as fi terminat..aceasta senzatie trece dupa 10-15 min. Am fost la ginecolog si sunt in regula, cu rinichii sunt iar in regula. Din urocultura mi-a iesit streptococ viridans si am facut tratament cu augumentin 10 zile, dupa tratament am refacut urocultura si a iesit bacterie nesemnificativa dar eu am in continuare senzatia. sunt disperata..va rog ajutati-ma
3 comentarii
0
24-02-2010, ora 23:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aceasta afectiune este usor vindecabila cu ajutorul homeopatiei si aproape imposibil de vindecat cu medicamentele chimice. Mergeti deci la un medic homeopat bun si care face homeopatia clasica.
In caz ca nu stiti pe nimeni intrebati-ma.
0
25-02-2010, ora 00:03
florinaaab
Nu este medic/terapeut
florinaaab
Eu sunt din Baia Mare si din pacate nu stiu nici un medic homeopat. Si diagnosticul care ar fi, cauza? Am uitat sa mentionez ca, dinainte sa incep sa am senzatia asta am facut de multe ori infectie urinara..o tratam si dupa cateva saptamani revenea, plus ca dupa atatea antibiotice faceam ciuperca si trebuia sa merg si la ginecolog ; cand alerg sau am o activitate care solicita mai mult efort decat de obicei, iar asta se intampla de cand eram mica, chiar daca am urinat inainte, dupa 10 minute de alergat simt nevoia sa merg la toaleta. Va multumesc
0
25-02-2010, ora 16:10
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai cauza este tratamentul alopat facut contra infectiri primare si care nu a vindecat ci numai schimbat simptomele, garavandu-le si facnd boala cronica.
Iar diagnosticul ar fi: infectie cronica de pe urma tratamentelor gresite si folosirii de antibiotice. Se vindeca insa f. usor cu remedii homeopate. Nu cunosc pe nimeni in Baia Mare din pacate. Dar poti sa-mi scri un email daca nu gasesti pe nimeni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •