Caut un medicament impotriva somnului

30-01-2013
Mark27
Nu este medic/terapeut
Mark27
Salut doamnelor si domnilor
Ma numesc Bogdan si ma bucur sa fiu alaturi de voi, am o mica problema si poate ma puteti ajuta cumva sau macar indruma catre rezolvare.
In ultima vreme timpul meu liber s-a micsorat considerabil din cauza serviciului iar punctul critic al meu este de 15 in cel mai bun caz 16 ore de munca zilnic dupa care se instaleaza o stare de oboseala si lipsa de energie cu tot cu cafeaua, cola, energizante si tigarile pe care le consum. As vrea sa gasesc un remediu (medicament) impotriva oboselii si starii de somnolenta ca sa pot lucra mai mult.
Va rog fara vitamine, plante sau retete din popor, caut ceva 'mai tare'.
Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
02-02-2013, ora 22:26
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Ce vrei tu suna periculos, pentru perioade scurte de timp (de ex in razboi da nu-i cazu) se folosesc derivati de amfetamina, efecte adverse cu tona, ptr cei cu narcolepsie se foloseste un medicament specific care costa ~300 lei/cutie, nu-l zic sa nu-ti dau idei :).
Incep cu cliseele: starea aia de oboseala e semnul prin care organismul tau isi cere drepturile, faptul ca pompezi cola, cafea si tigari compara-l cu un overclocking la procesor sau placa grafica: bagi voltaj tot mai mult tot mai mult pana crapa. In cazul lor nu-i problema mare, cumperi alta componenta dar in cazul tau poate fi: infarct miocardic sau din cauza starii de epuizare scaderea imunitatii organismului (poate duce la cancer, evident nu a doua zi sau a doua luna). Nu te juca cu viata ta, e una singura alta nu mai primesti (decat daca crezi in reincarnare).
0
07-02-2013, ora 18:58
Mark27
Nu este medic/terapeut
Mark27
multumesc pentru raspuns Remicade. Ca un plus de ajutor as prefera aici sau pe PM numele lor. Sper sa nu trebuiasca reteta :D
PS: E vorba doar de o perioada, de ceva temporar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E normal să ai momente când nu ai energie (deși mănânci și dormi bine)?
  • Somnolența diurnă la bătrâni poate crește riscul de diabet, cancer sau hipertensiune arterială
  • 10 cauze ale somnolenței din timpul zilei
  • Stare de rău, oboseală și lipsă de energie
  • Solriamfetol: cel mai eficient tratament pentru somnolența excesivă în timpul zilei la pacienții cu apnee obstructivă în somn
  • Când somnolența cronică în timpul zilei este considerată anormală (patologică)?
  •