Caut o explicatie.

30-05-2012
greddy
Nu este medic/terapeut
greddy
Pff.. Nici nu stiu cum sa incep. In 23 aprilie am avut un contact neprotejat, foarte scurt, am bagat de 2-3 ori si atat. (uscata am bagat-o, uscata am scos-o). In 24, luni, i-au venit rusii, marti s-a oprit, de miercuri si pana vineri a recuperat. In data de 8 mai s-a dus la doctor ca a avut niste dureri foarte intense de ovare si a avut o mica secretie vaginala, sau sangerare, foarte mica. Doctorul i-a spus ca a racit urat la ovare, s-a uitat la uter, tot normal, s-a uitat la ovare, foarte inflamate. I-a dat No-Spa pentru dureri, Augmentin - antibiotic pentru inflamatie, si Cervugid - ovule. Si-a urmat tratamentu, totul bine si frumos.

In 19 mai i-au venit din nou tatarii, a tinut-o de sambata pana vinerea, culoare, simptome, cantitate perfect normale.

Acum imi spune ca are un sentiment in ea ca este insarcinata, o dor sanii si are greturi dimineata (care o tin peste tot timpul zilei si care le avea si dinainte, nu doar de acum).

Am facut doua teste de sarcina la 4 lei, din acelea 'Banda' si primul a iesit cu linia de control clara, rosie, si al doilea in jurul linii de test putina culoare din aceea rosiatica, insa linia de test perfect alba, se vede conturul. Am cumparat ieri un test de sarcina SureCheck care a fost facut la prima urina de dimineata, si linia de control a iesit rosie, si cea de test foarte foarte putin colorata. Astazi a facut un test Clear Blue care a iesit cu o singura linie, clara.


Eu nu inteleg ce se intampla. Sarcina la doua saptamani se vede la ecograf? Daca nu se vede saculetul, nu se vad nici ceva schimbari pe acolo? O dilatare a uterului, ceva, nimic?

PS: Va cer parerea sincera, si oricat de duri si de critici ati fii, va rog sa-mi explicati frumos, poate am eu unele lipsuri si se gasesc greseli... biologice daca le pot spune asa, in textul care l-am scris mai mult. Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
30-05-2012, ora 16:01
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Daca a doua linie a iesit, indiferent de intensitatea culorii, este insarcinata.Pentru siguranta, puteti efectua un test de sange prin care se poate depista sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul