Carne crescuta pe langa lucrarea dentara?

17-03-2012
carlitos
Nu este medic/terapeut
carlitos
Buna ziua, toata viata mea am avut probleme mari cu dintii, de 10 luni mi-am pus o lucrare in partea de sus a gurii de 16 dintii peste 8 dinti care au mai ramas. Ieri si alaltaieri am mancat niste chipsuri picante cu paprica si wassabi si diverse salate si carne cu mult piper si sosuri iuti si apoi am inceput sa simt un disconfort ca si cum as avea o afta in spatele incisivilor centrali iar cand am pus degetul am simtit ca gingia este umflata, in seara aceasta m-am uitat cu lanterna si iata ce am gasit, ce ar putea fii carnea aceasta crescuta? infectie, gingie inflamata? la palpare pare moale si parca ustura un pic cand apas ca si atunci cand te frigi.

Am pus mai jos o poza

http://s15.postimage.org/5i6r1trkp/dubios.jpg
5 comentarii
0
17-03-2012, ora 00:42
xNutzu
Nu este medic/terapeut
xNutzu
Ai mancat chio extreme cu wassabi? Numai manca porcariile alea! Pe langa faptul ca au un gust oribil, si fac rau organismului, pot provoca iritabilitate la nivel bucal si arsuri persistente. Cat despre carnea crescuta, nu prea stiu ce sa zic. Probabil este o umflatura gingivala, care datorita lucrarii nu a reusit sa persiste local, si a iesit cumva afara. Consulta un medic ORL, te va ajuta sigur.
0
17-03-2012, ora 00:48
carlitos
Nu este medic/terapeut
carlitos
Ma duc luni la 5 ca am programare ca mai lucrez la dantura, mentionez ca acum vreo 3 luni s-a uitat doctorul in gura cu oglinda aia pe la toata lucrarea si era totul ok, probabil aceea umflatura nu era, lucrarea e pusa de aproape un an de zile.
0
17-03-2012, ora 00:57
xNutzu
Nu este medic/terapeut
xNutzu
M-am mai documentat putin. Cred ca poate fi un polip gingival. Tu neavand dintii naturali, gingia nu a iesit prin interiorul dintelui, asa cum era normnal, a iesit pe undeva prin afara lui. Trebuie luat si asta in considerare. Oricum, daca te duci la medic, sigur te rezolva. Se poate taia lucrusorul ala, cu un anesteziant si cu o lamita micuta.
0
17-03-2012, ora 02:24
carlitos
Nu este medic/terapeut
carlitos
Nu e nici un polip, te rog nu-ti mai da aiurea cu parerea, poate un epulis dar nu cred. Poate este vreun medic ceva care sa-mi spuna o parere.
0
14-04-2012, ora 17:12
aza-andra
Nu este medic/terapeut
aza-andra
Singura parere este ca doar prin descriere, care este subiectiva nu se poate pune diagnostic..asa ca...va rog sa va depasati la un medic de specialitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: