Care este starea dupa operatia de tiroida?

03-11-2011
aliera
Nu este medic/terapeut
aliera
Buna,

Peste trei saptamani ma voi interna la Institutul Parhon pentru extirparea nodulilor de pe glanda tiroida. As dori sa stiu care a fost parcursul starii voastre de sanatate dupa operatie de extirpare a nodulilor tiroidieni si ce medic va operat. Pe mine ma va opera dr. Ionescu Mihaela.
2 comentarii
0
04-11-2011, ora 11:52
ionut duta
Nu este medic/terapeut
ionut duta
Trebuie discutat amanuntit cu un medic specialist despre evolutia post operatorie. Incearca sa vorbesti acest lucru cu medicul care te opereaza. Daca nu reusesti iti recomand cu cea mai mare incredere pe dr. Munteanu Codrut(renumit pentru tiroida). Un om extraordinar care are rabdare multa cu pacientii si iti explica detaliat tot ceea ce trebuie sa stii. Are cabinetul pe langa Gara de Nord pe strada Witting.

Multa sanatate si operatie usoara!
0
22-12-2013, ora 09:52
Pliuul
Nu este medic/terapeut
Pliuul
Buna, am si eu o întrebare, acum doua saptamâni am fost operata, mi-a fost expirat lobul drept, am avut un nodul de 4 cm, mă simt bine dupa operatia insa sunt speriata deoarece deasupra operatie am o umflatura încă de cand am ieşit din spital si din câte observ nu se retrage, se mai confrunta cineva cu aceeaşi problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.