Candidoza nu a trecut dupa ce luat tratamentul de la ginecolog

09-07-2015
camelia.camy
Nu este medic/terapeut
camelia.camy
Buna ziua! Acum aproximativ 5 luni a inceput totul. Zona genitala ma manca foarte tare, aveam dureri in timpul actului sexual, o scurgere alba, branzoaza..am citit pe internet si mi.am.pus singura un diagnostic 'candidoza vaginala', m.am spalat cu ceaiuri, musetel, galbenele, pelin..am incercat chiar cu iaurt, mi.am introdus cate o seringa de iaurt, inautru timp de 3 zile..nici un rezultat. In final am mers la ginecolog, mi.am facut papanicolau, secretie vaginala, ecograf...diagnosticul meu a fost ' vulvovaginita' ginecologul a spus ca nu e nimic grav, si mi.a prescris o cutit de pliculete femigin b, cu care sa ma spal si doua pastilute pe care sa le introduc inauntru, odata la 4 zile..am facut acest tratament, dar in zadar :( mancarimea nu mai este la fel de mare, dar in timpul actului sexual, ma ustura foarte tare. Va rog sa imi recomandati ceva.
4 comentarii
0
09-07-2015, ora 16:23
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este necesar sa va intoarceti la medicul care v-a prescris tratamentul pentru a va consulta si a va recomanda un nou tratament. Este indicat sa nu va tratati in absenta unui consult la ginecolog.

O zi placuta!
0
11-07-2015, ora 12:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa nu uitati sa tineti dieta candida. In special nu dulciurilor, branzeturilor, condimentelor. O gasiti pe net. Mancati mult iaurt alb fara adaosuri.
Sotul trebuie sa faca tratament si el.
0
11-07-2015, ora 13:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*

(*modificat de admin)
0
14-07-2015, ora 01:40
camelia.camy
Nu este medic/terapeut
camelia.camy
Contact sexual nu am mai avut de 2 luni. Prietenului meu (singurul cu care am intretinut relatii sexuale) i.au aparut niste ciupercite pe penis ultima oara cand am avut contact sexual, mancarimi, o chestie alba, si penisul era rosu. S.a spalat si el cu ceai, diferenta e ca lui i.a trecut, nu a mai avut niciun simtom dupa 5 zile in care a facut "tratament" cu ceai :) videoclipul pe care mi l.ati recomandat, imi era mult mai folositor inainte sa.mi incep viata sexuala..daca as fi constientizat toate lucrurile acelea, probabil la ora actuala eu nici nu aveam prieten..dar acum numai pot schimba nimic, pot doar sa il rog pe respectivul meu prieten sa isi faca analizele de la a la z, si sa evit sa intretin relatii sexuale cu altvineva. La ginecolog nu ma pot intoarce prea curand. O sa merg la farmacie maine, cu speranta ca doamna farmacista imi poate recomanda un tratament fara prescriptie medicala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •