Candida in urma tratamentelor cu antibiotice

20-12-2014
LaDyan
Nu este medic/terapeut
LaDyan
In urma analizelor facute, deoarece observam de mult timp scurgerile neplacute am aflat ca am candida din cauza tratamentelor pe care le-am facut din cauza rinichilor (infectie urinara, flux reflux vezica uretral activ grad 1)cu timpul am facut tratamente cu componente de culturi lactice dar tot timpu in urma racelilor (sunt mai sensibila) candida reapare. O am de cand eram copil, 12 ani. Posibil sa ma afecteze in conceperea copilului? Ce e de facut?
2 comentarii
0
06-01-2015, ora 08:12
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

In mod normal Candidoza nu afecteaza sarcina sau conceptia unui copil dar este necesar sa mergeti la un medic ginecolog pentru a va da un tratament specific organismului dumneavoastra!

O zi placuta!
1
05-12-2017, ora 17:08
Gabytz
Nu este medic/terapeut
Gabytz
Buna ziua.in trecut am mai avut candida.iar acum.o luna si jumatate am inceput sa am mancarimi in zona vaginala din nou.am efectuat cultura col si papanicolau
La cuktura col a iesit candida prezent.mi sa dat ovuke econazol si crema canesten.insa, la papanicolau a iesit: alte modificari non neoplazice, modificari celulare reactive asociate cu procese inflamatorii( inclusiv procese reparatorii normale). Diagnostic descriptiv: celule superficiale, intermediare reactive, frecvente granulocite, mucus, bacili.Daca imi puteti spune ce inseamna a6cest lucru?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: