Candida = Cancer de col?

28-04-2014
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
Buna ziua. am mai scris acum o saptamana un subiect in care am spus ca am candida de 4 ani si ca am facut numeroase tratamente si nu scap de ea sub nicio forma. pentru asta am mai primit niste sfaturi. Ceea ce vreau eu sa va intreb este : Candida netratata provoaca cancer de col? am citit ceva pe net unde spunea ca aceasta ciuperca este principala cauza a aparitiei cancerului. vroiam sa stiu daca este adevarat. ceva bun oricum nu creeaza aceasta candida, dar tocmai cancer? :(. mi-as dori ca si medicii sa raspunda la aceasta intrebare fiindca e o problema generala. multumesc!
3 comentarii
0
30-04-2014, ora 10:12
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna Andra,
In niciun caz nu vei face cancer de col din cauza candidei si nici alte complicatii.

Si eu am avut candida timp de 2 ani. O tratam si revenea iarasi, lunar.. Cateodata si de doua ori pe luna.. La un moment dat nu a mai aparut.

Candida apare si in cazul persoanelor cu un sistem imunitar slabit, asa ca ar trebui sa actionezi si din aceasta perspectiva. Degeaba tratezi daca ai sistemul imunitar slabit deoarece revine.

Eu scapam de candida cu o pastila de Flucovim 150 azi si inca una peste 7 zile, iar timp de 3-5 zile aplicatii cu crema Mycoheal Hc pentru uz extern. De asemenea cateodata este necesar sa se trateze si partenerul.

Iti voi trimite si un mesaj privat. citeste-l.
0
30-04-2014, ora 20:02
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
multumesc ptr mesaj. de cancer am citit pe net. a aparut un articol unde un medic spune acest lucru. eu am candida de 4 ani, adica de la 19 ani si de la 20 probleme mai grave, adica simptome de nesuportat. numeroase tratamente si degeaba. 20 de zile pe luna am mancarimi groaznice si scurgeri de tot felul, inflamatie... urat. nu este cazul meu faza cu sexul anal, nu practic, iar de foarte putinele ori cand fac sex, fac numai protejat. nu sunt adepta sexului neprotejat. acum de imunitate ce sa zic..chiar asa sa fie la pamant permanent? probabil as fi mereu racita sau ceva de genul. am luat vreo 3 luni niste capsule cu ulei de cimbrisor si cuisoare ptr imunitate si bun ptr candida si alte probleme de natura interna, la recomandarea unui medic, si in acelasi timp faceam si tratament cu ovule. dar n-am observat nicio schimbare. Acum mai am si un semn al intrebarii din cauza acelui articol. ma gandesc ca o am de mult timp si nu neaparat ca fac cancer acum, dar nu stiu ce se va intampla peste cativa ani daca nu scap de ea.
0
19-06-2020, ora 06:54
Andrea98
Nu este medic/terapeut
Andrea98
Buna, știu ca au trecut câțiva anii dar voiam să-ți împărtășesc ce ma ajutat pe mine. Ca răspuns la întrebarea ta da, candidă cronica poate provoca cancer. De ce ? Dacă ai candidă vaginală automat ai și candidă intestinală, ea de acolo vine (mulți specialiști încă spun ca nu exista candidă intestinală ). Candidă produce o grămada de toxine in corp. Totu are treaba cu nutriția, nu îți spun sa ti schimbi stilul alimentar ci doar sa introduci câte legume cruzi poți. Candidă se hrănește cu zahăr. Îți spun doar ce Mi-ar fi plăcut și mie sa mi fi spus cineva dar nu am avut norocul asta. Sănătate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: