Cand se vede vreo ameliorare?

03-11-2009
didita
Nu este medic/terapeut
didita
Am fost diagnosticata cu anexita si mi sa prescris comprimate Klion-D100 impreuna cu matronidazol. Mai am jumatate din cutia de klion si cateva din metronidazol, deci asi fi cam la jumatatea tratamentului dar problema este ca eu nu observ absolut nici o ameliorare. Ma inteapa la fel de persistent, ca o arsura si e un pic umflata partea ovarului. Oare nu e bun tratamentul, sa-l schimb? Mai tin sa spun ca klionul il introduc seara inainte de culcare dar totusi dimineata simt ca o parte din ele este data afara. Este normal sau nu le pun eu bine? Multumesc frumos!
2 comentarii
0
08-11-2009, ora 12:47
shelley
Nu este medic/terapeut
shelley
asa este normal.si eu iau si mi se intampla la fel.din cate sunt eu informata asa e corect.ai avut contact sexual in timpul administrarii?
0
08-11-2009, ora 18:36
didita
Nu este medic/terapeut
didita
Nu am avut contact sexual deloc pe durata administrarii si chiar astazi am terminat tratamentul dar parca nu mi-a trecut absolut deloc. O sa merg din nou la ginecolog probabil sa-mi dea alt tratament. Sper sa treaca totusi ca sunt f ingrijorata. Multumesc frumos pt. raspuns, am crezut ca nu o sa-mi mai raspunda cineva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.