Cancer rectal

27-03-2014
Ana Fri
Nu este medic/terapeut
Ana Fri
Tatalui meu i s a descoperit o formatiune tumorala la aprox 12 cm de orificiul anal. Cancer rect superior. Medicul ii recomanda anus contra naturii provizoriu (fara scoaterea tumoarei), sedinte radioterapie si dupa aceea operatie pentru scoaterea tumoarei si refacerea intestinului.Ce imi recomandati? A mai tratat cineva in acest mod cancerul rectal? Multumesc!
2 comentarii
0
30-03-2014, ora 11:55
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, chiar multe cazuri! se numeste "abordare multidisciplinara" si este standard in cancerul de rect localizat si nu numai. este defapt ce se face peste tot in lume, cu cele mai bune rezultate. in ce oras si la cine se trateaza deci ? va avea nevoie de mai multi medici: chirurg, oncolog, radioterapeut, etc. nu e nimeni care sa le faca pe toate.
0
30-03-2014, ora 13:59
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu ca pacient va pot spune ca cel mai important lucru este sa urmati recomandarea medicului si sa aibe atat tatal dumneavoastra cat si rudele ( cei ce locuiesc cu el in casa ) foarte multa rabdare sa fiti optimisti si sa incercati sa va sprijiniti reciproc in tot ceea ce va urma, eu asa fac impreuna cu familia si cu grupul de pacienti cu care tin legatura sau ma intalnesc atunci cand avem ocazia.
ANA tiam trimis mail(3) te astept cu un raspuns.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: