Cancer la plamani

28-01-2012
deliana68
Nu este medic/terapeut
deliana68
Imi cer scuze ca deranjez dar am un necaz si va rog foarte mult sa ma ajutati.
Mama mea, in varsta de 65 ani, are urmatorul dignostic.
Diagnostic la data de 12.01.2012
-neoplasm bronho-pulmonar centrohilar drept. Carcinom non-small T4N2MO STD IIIA

Acum 5 ani i-a fost pus dignosticul de arteriopatie obliteranta a membrelor inferioare. Avea crampe in picioare.A tinut regim alimentar, s-a tratat cu medicamente, si a facut terapie la Covasna cu mofete cu dioxid ce carbon, iar boala s-a ameliorat. Dupa 3 ani, am cumparat aparatul numit CERAGEM (terapie cu pietre de jad si caldura). Deci timp de 2 ani mama a folosit acest aparat crezand ca ii face bine. Dar, acum o saptamana i-a fost pus dignosticul de cancer la plamani.
INTREBARE: Este posibil sa aiba cancer de acum 5 ani (in acest caz ar insemna ca nu a avut arteriopatie), iar aparatul Ceragem a intarziat extinderea cancerului?
sau
Este posibil ca aparatul Ceragem sa fii provocat boala?
Ce sa facem in continuare, sa folosim aparatul sau nu?
Va rog sa imi spuneti, de asemenea, cat mai are de trait?
10 comentarii
0
28-01-2012, ora 22:26
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
nu poate fi cancer de acum 5 ani.
nu exista nici-o legatura intre acel aparat si boala.
numai Dumnezeu stie cat avem de stat pe acest pamant.
ati consultat un medic specialist in chirurgie toraco-pulmonara?
ati consultat un medic oncolog??
sunt singurele persoane care va pot indruma pasii.
va doresc multa putere si multa sanatate si poate ne veti mai da vesti, sper bune.
0
29-01-2012, ora 07:03
deliana68
Nu este medic/terapeut
deliana68
Multumesc si eu, mama se trateaza la Spitalul Oncologic din Cluj-Napoca
0
01-04-2012, ora 11:10
Rusalinda
Nu este medic/terapeut
Rusalinda
Mama mea are cancer la san stg. std. III cu metastaza la plaman si gangligoni limfatici axila stg. Si-a cumparat aparatul CERAGEM anul trecut cand o durea rau unarul drept. Ea de atunci nu mai are dureri de spate. Si au am cautat informatii pe internet daca este bun aparatul in cancer. Unii medici spun ca ar fi indicata in cancerul de san termoterapia, caldura la san. Se spune ca la caldura celulele nu se inmultesc.
Altii mai spuneau ca singurul organ care nu este afectat de cancer este inima pentru ca este calda. Sa fie adevarat? Mama ma tot intreaba daca il poate folosi in continuare. Nu stiu ce sa ii spun. Poate ar trebui pus direct pe san?
0
02-04-2012, ora 14:39
deliana68
Nu este medic/terapeut
deliana68
Eu tot ce pot sa spun este ca la 10 luni de la cumpararea aparatului, mama mea a murit de cancer la plamani
-*


(*modificat de admin)
0
02-04-2012, ora 15:34
Rusalinda
Nu este medic/terapeut
Rusalinda
Condoleante!
Imi pare sincer rau !
0
03-10-2012, ora 08:00
tany71
Nu este medic/terapeut
tany71
buna ziua, imi cer scuze ca deranjez, tatal meu are 71 ani, momentan e internat a acuzat dureri puternice in partea stanga nu putea respira si nici manca dupa radiografie ni s-a spus ca are cancer pulmonar in o faza avansata, mentionez ca a slabit mult si in spital pt ca nu poate manca zice ca nu are nici un gust mancarea,.Ieri a facut tomograf nu ni sa spus rezultatul zice ca trebuie sa-i faca si bromhoscopia ca sa-i dea un diagnostic, Frica mea este daca in urma acestei investigatii el fiind si asa slabit i se imprastie cancerul si moare la scurt timp as dori o parere despre acest lucru, medicii zic ca nu o sa fie asa dar lumea in general zice contrariu (mai ales ca am avut pe cineva in fam. care la 3 zile dupa investigatie a murit au zis ca ia rascolit cancerul}V rog mult sa-mi spuneti pana la amiaza ca atunci ar trebui sa-i faca, daca nu-i problema am fi de acord, pentru mine e foarte greu sunt mai departe si vreau sal mai vad viu, oricum stiu ca nu e scapare dar nu vreau sa se intample din cauza asta.Va multumesc mult pentru intelegere si va rog mult un raspuns
0
03-10-2012, ora 08:37
Pierce
Nu este medic/terapeut
Pierce
E un mit ca imprastie cancerul sau alte minuni de astea. Trebuie sa stie de ce tip e tumora pentru a initia tratamentul, de asta trebuie bronhoscopie. Eu in locult tau as fi de acord, acum decizia e a voastra.
0
03-10-2012, ora 08:42
tany71
Nu este medic/terapeut
tany71
multumesc mult, da o sa fim de acord toti acum sunt mai linistita caci nu am dormit toata noaptea, multumesc din suflet
0
04-10-2012, ora 22:15
tany71
Nu este medic/terapeut
tany71
Buna, tata a facut bromhoscopia atunci l-a si curatat pe caile respiratorii, si-a dat drumul la voce mai bine el zice ca se simte un pic mai bine, medicul s-a pronuntat ca fiind cancer la bronhia stanga e in o zona ce nu se poate opera, i-a atacat corzile vocalei i-a dat 2 feluri de pastile, maine il externeaza, oricum mai astepta niste rezultate, presupun caci rezultatul biopsiei va mai dura pana il aflam, Asi dori sa stiu daca si acest cancer progreseaza tot asa de repede ca cel din interiorul plamanilor si cum am putea sai alinam pe parcura durerea, eu maine sper sa plec spre casa va-s fi recunoscatoare daca mia-ti raspunde, multumesc mult si scuze ca tot vreau raspunsuri rapide dar sunt fortata de imprejurari
0
06-12-2012, ora 00:09
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
buna seara..in primul rand imi pare f rau toti cei care trec printr.o situatie neplacuta...si eu sunt in aceeasi situatie, una foarte dureroasa..mama mea, in varsta de 45 de ani a fost diagnosticata cu cancer la plamani, metastaza de adenocarcinom..nu.mi venea sa cred ca este cancer, cu atat mai putin std. IV..doctorii si ei au multe pareri, cand a fost internata prima data in spital i.a fct sputa si radiografie, i a zs ca are apa la plamani, apoi 2 saptamani de antibiotice care nu si.au fct efectul, au trimis.o acasa ca e bine, dar ea se simtea tot mai rau..a venit la Bucuresti la Inst. Marius Nasta unde i.a facut punctie, biopsie, tomograf, in urma carora i, au pus diagnosticul..inca nu au depisat de unde porneste cancerul, mai are de asteptat rezultatele de la ginecologie, pana acum celelalte organe nu sunt afectate conform tomografului..i a fct si bronhoscopie, care este o analiza foarte neplacuta, iti baga un furtun si vede direct in acele zone.mie doctorii nu mi au dt nicio sansa, mi-au zis decat ca mai sunt saptamani, luni...de operat nu se poate intrucat particulele sunt imprastiate, iar citostatice inca nu.i face pt ca apa revine...referitor la intrebarea lui tany71, cred ca acest cancer avanseaza si in functie de organism, de cat lupta corpul, difera de la persoana la persoana...daca ma puteti ajuta cu informatii, cazuri asemanatoare, pt ca pur si simplu nu stiu ce metoda sa gasesc, ma simt neputincioasa, nu.mi vine sa cred, nu la doar 45 de ani..ma gandeam la tratamente naturiste, regim alimentar, dar nu stiu cat dau rezultate in aceste cazuri, multumesc, multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.