Calcaneu

19-06-2010
istvandohi
Nu este medic/terapeut
istvandohi
Buna ziua. Nu sunt specialist sunt doar tata unui baiat de 19 ani care are dureri ale calcaneului. In urma consultatiei facute de un specialist din orasul nostru sa depistat ca din calcaneu lipseste o bucata( parca ar fi ros de soareci) a facut radiografie, CT, examen pulmonar si analize din sange si urina. Analizele au valori normale, la plamini nu are nimic activ.Medicul nu ne poate da diagnostic ne avand un astfel de caz pana acuma (initial s-a gindit la tuberculoza osoasa) Pe marti este propus pentru a intervenii chirurgical (Chiuretaj)
Nu suntem hotarati ce sa facem, ra rog danti-ne un sfat Va multumesc
1 comentarii
0
20-06-2010, ora 12:03
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
O asemenea interventie chirurgicala trebuie bine pregatita, dupa o strategie adaptata tuturor posibilitatilor diagnostice: banca de os, ciment acrilic cu antibiotic, posibilitatea unei interventii mai extinse etc etc.
Biopsia-chiuretaj este logica, dar trebuie bine pregatita si efectuata intr-un serviciu avand toata infrastructura necesara, adaptata oricarei situatii intra-operatorii.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul