Candidoza- - dusmanul- vietii sexuale | Forumul Medical ROmedic

Candidoza- - dusmanul- vietii sexuale

17-06-2008
Dumi Lore
Nu este medic/terapeut
Dumi Lore
Ma confrunt de ceva vreme cu infectiile provocate de Candida. Am fost la control de nenumarate ori, doctorul ginecolog mi-a prescris tratamente peste tratamente (Lomexin unguent (eu si partenerul), Lomexin Ovul, Fluconazol, Ovestin ovule la care am facut si alergie, spalaturi intravaginale cu Bicarbonat de sodiu, Tantum rosa etc. Acum simptomele au disparut, iau un tratament cu ovule Cerviron( avand si o rana pe colul uterin) si Cervugid. Dar zilele acestea am avut un contact sexual si am avut niste arsuri si usturimi groaznice in interior, mi-am facut imediat spalaturi cu Tantum Rosa si am introdus Cerviron ovul. A doua zi mi-ai disparut... Intrebarea mea este: oare nu a diparut candida definitiv dupa ce am luat atatea tratamente sau de ce am acele arsuri si usturimi in timpul contactului sexual? Mentionez ca doar in timpul actului sexual, nu tot timpul ca si inainte. Nu stiu ce sa fac in aceasta situatie, pur si simplu armonia vietii sexuale a disparut de cand cu aceasta infectie. Astept raspunsul d-voastra cu nerabdare si sper ca am fost destul de explicita referitor la aceasta problema. Va multumesc!
36 comentarii 12 ÃŽnainte ›
0
12-07-2008, ora 00:00
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
Buna, ai dreptate, de cate ori mergem la medic si vb despre candidoza, acelasi raspuns il primim" de asta nu se scapa".Ne tratam si iar tratam...sunt si eu in situatia ta.avand si o rana pe ciol cica mica care se trece prin tratament.am patit o singura data ca si tine sa am usturimi groaznice inauntru dupa un contact sexual...am spus la medic, dar nu i sa parut a fi ceva foarte grav:)! din experienta mea iti pot spune ca candida o tin sub control, spalandu-ma o data pe zi cu bicarbonat (numai din farmacie il cumpar) si aplic un la suprafatza NIZORAL crema si un pic de tot bag si inauntru! Ce vreau sa te sfatuiesc tot din experientza mea, cu cat te ingrijesti mai tare cu atat candida apare mai des.Incearca sa te speli o data pe zi.si irigatirul nu-l fol.prea des ptr ca distruge flora vaginala.te speli seara cu bicarbonat dar la suprafatza si dai cu NIZORAL crema.Irigatorul fol. doar in timpul unui tratament cu intravaginale.Eu de cate ori fac candidoza nici nu mai merg la medic ptr ca dejja stiu de mult ce am si ce tratament mi se da.asa ca preventiv si ma spal eu si ma dau cu nizoral.Insa ce am obs la candidoza asta.apare mai des daca iei antibiotice, mananci iaurt, poate stii si tu.E bine ca singura uneori sa stii sa te tratezi...daca tot mergem la doctori si ei nu baga candidoza in seama...(ne ia doar banii la control) atunci lasa ca ma tratez eu:)).ce te mai sfatui tot din experientza mea, sa eviti sa te speli cu ceai de musetel ptr ca creaza si mai multa umiditate.e buan conbinatia de galbenele, pelin, coada soricelului...doar la suprafatza repet:).In sperantza ca poate ti-am fost de ajutor macar un pic iti doresc succes in continuare si nu te mai speria de candidoza sunt putine femeile care nu o fac! :)P.S Ce tzine de usturimi.numai un specialist poate sa-ti raspunda...Te pup :)
0
12-07-2008, ora 00:00
Dumi Lore
Nu este medic/terapeut
Dumi Lore
Iti multumesc mult pentru informatii, macar stiu ca nu sunt singura care se confrunta cu infectia asta "monstruoasa" si anume infectia cu CANDIDA...Am sa iau in considerare sfaturile tale, avand in vedere ca am mers de 7 ori la medicul ginecolog si nicio schimbare, Candida inca exista :( Este atat de trist...Nimic nu mai e ca inainte, ma refer la contactele sexuale...poate ma trezesc ca ma paraseste prietenul, desi nu cred! Asta este, poate intr-o zi va aparea si medicamentul acela care va distruge aceasta Candida, fara o mie de tratamente...Iti multumesc inca o data si iti doresc o viata frumoasa( fara Candida, bineinteles :) !
0
14-07-2008, ora 00:00
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
Scumpa mea, te inteleg perfect prin ce treci, uneori este atat de jenant sa spui mereu prietenului ca " iar ma manaca jos.." si el incepe sa ceara niste explicatii.si ca sa-l fac sa inteleaga ce este am deschis o pagiina de net despre candida :).in fine, fol. nizoralul si ai sa vezi ca totul va fi bine.Tine-ma la curent pls cum te simti dupa nizoral si dupa ce nu mai fol.irigatorul :P;).O saptamana minunata iti doresc!!:)
0
21-07-2008, ora 00:00
Dumi Lore
Nu este medic/terapeut
Dumi Lore
Mi-am cumparat NIZORAL, dar nu l-am folosit inca ptr ca am vrut sa termin tratamentul( altul) pe care mi l-a prescris medicul ginecolog: GYNOFORT si LOMEXIN unguent (eu+partenerul) timp de 7 zile. Vineri am terminat tratamentul si am avut un contact sexual urmat ca de obicei de usturimi :( Sincer m-am saturat !!! Am sa incep sa ma dau cu NIZORAL cu mi-ai recomandat poate o sa dispara candida asta afurisita, banuiesc ca din cauza ei am aceste usturimi. Ar trebui sa merg din nou la control, dar ptr ce? Sa-mi dea alt tratament al carui rezultat sa fie ca de obicei, negativ ...Am sa-ti scriu cum ma simt dupa ce folosesc Nizoral, poate se intampla o minune! Mersi mult ptr sfaturi! :) O zi placuta!
0
22-07-2008, ora 00:00
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
Ce aiurea!!! Nupot sa-mi dau seama cum de tot iei tratament si candida tot persista, chiar sunt mahnita pe doctorii astia.ma abtin sa spun cum sunt!!! Ma gandesc acum si-ti spun.fa dragoste pt.o perioada de timp numai cu prezervativ, incearca si asa, e posibil ca partenerul tau sa fie si el infestat numai ca la barbati nu se manifesta acesta candida, ei sunt doar purtatori si poate ti-o transminte again and again.da cel mai bine fol. prezervativul.si nu uita, spala-te o data pe zi cu bicarbonat din farmacie, sa vezi ce catifelata ti-a face:P:), mai glumesc si eu:)...succes si astept nerabdatoare raspuns de la tine, sper sa-ti fie mult mai bine:) O zi minunata iti doresc si eu, pup:)
0
04-08-2008, ora 00:00
eugenya
Nu este medic/terapeut
eugenya
buna...am si eu o intrebare...e posibil sa-mi intarzie menstruatia din cauza tratamentului cu flucovim??...am avut la fel si eu candida...sunt km speriata acum ptr k mi-a intarziat 2 zile...am avut contact inainte d a lua ultima pastila de flucovim...apropos candida a disparut la mine dupa acest tratament...ovule GINOZOL+flucovim, o pastila p sapt timp d o luna...multumesc
0
06-08-2008, ora 00:00
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
Buna...mi-as dori sa-ti dau un raspuns, insa nu m-am intalnit cu o astfel de situatie.Ma bucur ca candida a disparut, insa ciclu mai poate intarzia si din alte motive.Nu te speria, sunt numai doua zile...e vara, e cald, organismul nostru sufera o serie de transformari acum.mie de ex luna asta mi-a venit cu 5 zile mai devreme,.asa ca eu zic ca nu e motiv de ingrijorare.Sanatate multa iti doresc !!! te pup:)
0
08-08-2008, ora 00:00
eugenya
Nu este medic/terapeut
eugenya
buna...am si eu o intrebare?...e posibil k diane 35 in spradoza sa declanseze sarcina?...sunt plekta afara mi-a int deja 5 zile menstrasi chiar nu am nevoie d asta..am luat aceste pastile ptr a imi veni menstru...
0
08-08-2008, ora 00:00
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
Nu prea inteleg ce vrei sa spui, cert este sa nu te joci cu anticonceptionalele.eu iau Diane 35 da-te de medic cate o pastila pe zi la ora regulata.cum adik sa iei anticonceptionale ca sa-ti vina ciclu?...anticonceptionalele din cate stiu protejeaza contra unei sarcini...poate este altcineva in masura sa-ti raspunda la intrebarea ta...insa ciclu poate intarzia din mai multe motive ti-am mai spus.mai asteapta sau i-ati un test barza si vezi ce iese.Succes si astept vesti de la tine:)
0
08-08-2008, ora 00:00
eugenya
Nu este medic/terapeut
eugenya
mai azi mi-am fc un test din acela kre se face din prima zi d intarziere si l orice ora...si mi-a ieit negaiv...nu mai inteleg nik d c imi intarzie:((...apoi da antcon luate in mari nat sunt peri ptr o as zisa sarcina...fac rau...
0
11-08-2008, ora 00:00
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
Din cate stiu eu, un test de sarcina este 80% sigur, am avut si eu perioade in care ciclu imi intarzia si cate 2 sapt.de ce nu mergi la un medic ptr. sigurantza si psihicul tau?! eu insa tind sa cred ca schimbarea de clima, alimentatie etc a influentat intr-un fel sau altu intarzierea ciclului tau.Sper sa auzim numai de bine si sa ma anunti daca-ti vine:)
0
11-08-2008, ora 00:00
eugenya
Nu este medic/terapeut
eugenya
poi naiba mai stie c s mai cred...multumesc k ma sustii...azi dimi am fc alt test...si a iesit tot negativ...la doctor ajung mai greu...cu programarile astea...pffffffffffff.se aj greu l doctor aici...apoi psihicul meu e varza...am deja o sapt intarziere...dc vrei s vb -...si vb acolo mai multe...
0
04-09-2008, ora 00:00
Dumi Lore
Nu este medic/terapeut
Dumi Lore
In sfarsit, cred ca am scapat de Candida asta afurisita! Ultima data medicul mi-a prescris ovule GYNOZOL si dupa acest tratamnet m-am simtit bine, usturimile pe care le aveam in timpul actului sexual au disparut :) Bineinteles ca m-am dat si cu NIZORAL. Numai ca acum am cam ramas cu sechele de la Candida asta, tot am impresia ca apare, la o mica mancarime sau posibila usturime ( imaginara cred) devin stresata si disperata. Acum ma spal doar cu ceai de Galbenele, Coada calului si Coada soricelului...dupa cate am observat gelul intim( de la NIVEA) nu-mi face bine, tu ce fel de gel folosesti? Dupa cate am auzit si aceste geluri intime pot provoca Candida.Sper sa fie bine si sa nu mai reapara niciodata... am sa incerc sa previn aparitia acestei infectii cat pot eu. Astept raspunsul tau Ana si as vrea tare mult sa mai vorbim...-...Te pup si numai bine...
0
09-10-2008, ora 00:00
axelandra18
Nu este medic/terapeut
axelandra18
buna ziua... ma numesc alexandra...si am 18 ani...de cateva saptamani miam facut niste analize ginecologice care nu stiu cat de rau sau bine sunt... mi'au ieshit frotiu cu frecvente elemente inflamatorii, prezente celule superficiale, intermediare, celule cu modificari pap II si prezente koilocite. imi poate spune careva cam ce inseamna toate astea... si cat de grave sunt.. ???? va rog frumos.. astept un raspuns... multumesc
0
09-10-2008, ora 00:00
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
buna alexandra, nu ma pricep, insa sfatul meu este sa mergi la un medic ginecolog cu rezultatul, numai el iti poate da un raspuns.succes si nu te speria.Tinem legatura, sanatate multa iti doresc!!:) P.S...din cate stiu de la mine daca testul papa nicolau este de gradul II nu e de rau.Sper ca la testul Papa Nicolau ti-au iesit astea:)
0
29-10-2008, ora 21:47
xella
Nu este medic/terapeut
xella
Vreau si eu sa va cer un sfat.am mancarimi in zona genitala si niste bubite rosii, si o scurgere urat mirositoare...din cate am citit eu ar fi vorba de candida, dar eu pe langa asta mai am si un fel de ciuperca crescuta la intrarea in vagin care tot creste.am inceput un tratament cu propolis dar vad ca nu trece!!Dak stiti ceva mai multe si ma puteti sfatui in legatura cu asta va sunt recunoscatoare!!Multumesc
0
31-10-2008, ora 16:09
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
Buna Xella, sunt de acord si cu tratamentul naturist, insa nu mai sta, mergi la medicul ginecolog ptr a-ti pune un diagnostic.Nu-l ocoli si poti continua tratamentul naturist si cu cel dat de ginecolog!! Mult succes si astept raspunsul tau:)
0
04-11-2008, ora 22:28
xella
Nu este medic/terapeut
xella
multumesc mult ana!!!mi s-a recomandat Nizoral si ovule Canesten.acum astept sa vad rezultatul...Si ink ceva pentru toate fetele :nu asteptati sa se agraveze candida pentru k se trateaza ff greu!!Eu nu am dar asa mare importanta, am crezut k e eva care trece si acum regret!!Va pup
0
05-11-2008, ora 10:14
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
OFFFF!!!! eu pe propria-mi piele am patit cu candida.am trata-o de nenumarate ori dar ea din pacate recidiveaza, insa de cand folosesc NIZORAL unguent in fiecare zi aproape dupa ce ma spal, candida nu mi-a mai aparut:))).Dar nicodata nu se stie.La fel ca si tine poate, la inceput nu i-am dat importanta sau nu am avut pe nimeni care sa ma indrume de prima data la ginecolog.insa nu te ingrijora, spla-te cu bicarbonat (niciodata cu sapun sau gel intim), foloseste acest nizoral unguent si ai sa vezi ca totul va fi bine!!!
Te imbratisez cu drag si sper sa aud numai de bine!!:))
0
05-04-2009, ora 18:05
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
am vazut mai sus ca nu trebuie folosit sapun sau gel pt igiena intima, ce mi-ati recomanda? nu am candida...sau cel putin nu mi-a zis doctorul asta...din noiembrie am inceput sa merg la ginecolog, in urma unor usturimi ingrozitoare la contactul sexual. Mi-am facut Papa Nicolau, si mi-a iesit o inflamare a colului uterin..mi-a explicat doctorul tot..toate analizele, problema e...k akum fac deja al treilea tratament...si tot nimic, am o perioada de liniste..si apoi din nou. Am luat ovule clotrimazol prima data cu unguent pimafucort, pe la sf lui noiembrie iar prin februarie a inceput din nou sa ma supere. am fost iarasi la doctor...si mi-a prescris vitamina a, cervugid si flamexin inflamator..pt k la ecograf mi-a iesit k ovarul drept e putin inflamat. Akum...de vreo 2 saptamani am fost la control...si mi-a zis k mucoasa nu mai e asa de rosie...si mi-a dat ceva antibiotice pt prevenirea unei infectii urinare (urinam km des) si ovule cerviron. Am avut menstruatia...si apoi la terminarea ei am inceput ovulele...problema e k ink din timpul menstruatiei a inceput sa ma deranjeze din nou...dar akum fara contac sexual...mi-a aparut ceva iritatie...o mancarime groaznica jos...imi venea sa imi trag jos pielea de pe mine...a urmat o iritatie...m-am inrosit toata...cu bubite rosii...si s-a si inflamat putin...akum iau de 4 zile ovulele..si pot sa spun ca s-a ameliorat...nu mai am mancarimi dar tot ma deranjeaza cateodata...chiar dak nu fac sex pt k stiu k nu se recomanda pe perioada tratamentului. De ce nu imi trece? akum mi-e groaza sa ma gandesc k trece tratamentul si o sa ma doara din nou...ma mir k mai suporta si prietenul meu...din noiembrie sunt tot asa..knd ne e lumea mai draga...eu...nu mai pot k ma doare...:((
0
06-04-2009, ora 21:16
Dumi Lore
Nu este medic/terapeut
Dumi Lore
Salut Blondyna22! Inteleg perfect prin ce treci si eu ma confrunt cu aceeasi problema, imediat fac 2 ani! :-( Povestile noastre sunt aproape asemamatoare, doar ca a mea are un alt inceput: eu am inceput sa am aceste probleme dupa ce am fost la un control de rutina la ginecolog...nu veam nimic, eram sanatoasa, sa spun asa...La analize mi-a iesit Candida si cam dupa 4 zile de tratament au inceput usturimile in timpul contactului sexual, nu mi se mai intamplase niciodata. Merg din nou la ginecolog, tot Candida, mai abundenta de acesta data, alt tratament, dar nicio schimbare si tot asa am mers de 7 ori la cotrol, tratamente peste tratamente, dar eu tot avand acele usturimi goraznice, care au distrus armonia vietii sexuale...am stat asa un an si ceva si m-am gandit sa mai incerc si pe la alti medici, poate din "intamplare" imi gasesc si ei ceva, m-am dus( la o alta "desteapta"), i-am spus ca de un an si ceva am usturimi in timpul contactului sexual.. la testul Papanicolau mi-a iesit HPV...cand am auzit parca totul s-a sfarsit pt mine...asta a fost acum 3 saptamani, mi-a dat tratament, mi-a spus sa ma informez de pe net in legatura cu acest virus ca ea nu are timp sa-mi dea explicatii. Am intrerupt tratamentul pt ca nu puteam sa cred ca as avea asa ceva si m-am pogramat altundeva, la un barbat de aceasta data, astept sa merg sa vad ce-mi mai zice si acesta...Contacte sexuale nici nu mai tin minte, de cand nu am avut si sincer am incetat sa ma mai gandesc daca mai suporta prietenul sau nu...orisum sufar f mult, daca e de acord sa fie alaturi de mine este bine si bineintels daca ma iubeste va intelege, daca nu asta este...Nu pot sa te ajut decat impartasind cu tine aceeasi suferinta :-(.. Pt mine este o suferinta destul de mare, nu mi-e totuna! Daca vrei sa mai vorbim -! Multa sanatate!
0
22-04-2009, ora 13:44
heyyou
Nu este medic/terapeut
heyyou
app de flucovim... am si eu o intrebare. ma confrunt cu aceeasi problema candida...e a 3-a oara cand iau tratamentul cu flucovim...am luat prima pastila si am inceput urmatoarea zi tratamentul cu ovule dar intre timp mi-a venit menstruatia.Am intrerupt tratamentul cu ovule dar flucovimul l-am luat la 7 zile.Urmatoarea zi am avut dureri in partea de jos. Intrebarea mea este daca acestea pot fi cauzate de faptul ca am luat flucovimul in timpul menstruatiei?
0
09-06-2009, ora 15:09
monique_80m
Nu este medic/terapeut
monique_80m
salutare fetelor
ma confrunt cu aceeasi situatie ca si voi, m-am saturat de pastile si doctori. Am inceput acum un alt tratament si o sa va spun si rezultatul mai tarziu. Multa bafta tuturor femeilor si fetelor care sufera de aceasta boala Candida.
0
10-06-2009, ora 09:33
guido
Nu este medic/terapeut
guido
buna fetelor. va rog sa ma ajutati daca puteti cu un raspuns... menstruatia poate intarzia din cauza infectiei cu candida?
0
29-06-2009, ora 14:32
anda_dany
Nu este medic/terapeut
anda_dany
buna.mi-a aparut si mie acum cateva saptamani aceste simtome si cred ca este candida din cate am citit pe net.din pacate nu sunt in tara si aici nush unde sa merg ce pot sa fac ca sa scap cat de cat pana ajung in tara sa imi iau un tratament cv as dori un raspuns de la cineva cat mai repede daca se poate si este cineva care poate sa ma ajute.va multumesc mult
0
01-07-2009, ora 10:20
monique_80m
Nu este medic/terapeut
monique_80m
salutare tuturor Cred ca in sfarsit am scapat de candida si v-am promis ca revin. Se pare ca exista in Cluj si doctori de treaba.Daca vreti sa ma contactati sa va spun de tratament contactati-ma - si o sa va dau si voua tratamentul cu cea mai mare placere.Nu fiti dezamagite merita sa luptati si astept cu nerabdare sa va pot ajuta.Daca credeti ca este voie sa va scriu tratamentul cu cea mai mare placere o fac, dar nu stiu si nu as vrea sa creez neplaceri nimanui. Va pup si va astept sa ma contactati.
0
01-07-2009, ora 15:29
anda_dany
Nu este medic/terapeut
anda_dany
vreau sa va spun ca mi-a zis cineva un tratament pe care l-am luat si eu chiar azi de la farmacie dar inca nu l-am folosit.se numeste canesten duo in cutie sunt si pilule dar si o crema.dar o sa va tin la curent si o sa va spun daca e bun sau nu.este un pic cam scump dar sper sa merite bani : .bafta la toate.
0
05-07-2009, ora 23:38
alym
Nu este medic/terapeut
alym
buna fetelor ma bucur ca ati abordat aceasta tema si ca in raspunsurile voastre gasesc si eu o solutie pt problema mea, o micoza blestemata(candida)care ma chinuie de un an si pe care medicii o trateaza cu superficialitate.Din pacate eu locuiesc in strainatate si aici in urma consultului ginecologic +papa-nicolau nu mi-au evidentiat existenta candidozei s-au cel putin medicul a tratat-o cu indiferenta, mi-a prescris unguentul canesten fara sa-mi precizeze natura infectiei, iar prin deductie mi-am dat seama ca e vb de candidoza, iar in ceea ce priveste situatia mea e de-a dreptul insuportabila, am niste usturimi si senzatia unor arsuri atat in timpul actului sexual cat si in decursul zilei, iar relatia intima cu sotul meu e grav afectata.voiam sa aud si sfatul vostru in ceea ce priveste tratamentul meu pe care il initiez pe cont propiu, e vb de fluconazol tablete50 mg timp de 7 zile si canesten ovule.Am observat o usoara ameliorare a usturimilor, dar imi ies seara dupa dus un soi de pete rosiatice la baza gatului, sa fie din cauza medicamentelor?
Tin sa precizez ca fac spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu si de asemenea consum ceaiuri din coada calului si galbenele, PS: monique_80m te rog din suflet dak poti sa afisezi tratamentul si numele clinicii din cluj sau cel putin cateva detalii care te-au ajutat sa scapi din"infernul candida"ti-as fi recunoscatoare pt vara aceasta o sa ajung in vacanta in tara si mi-ar fi de real ajutor o informatie despre un personal medical cu adevarat calificat.Multumesc anticipat si multa sanatate la toata lumea.
0
06-07-2009, ora 11:36
monique_80m
Nu este medic/terapeut
monique_80m
Numele meu este Monica si sper sa te pot ajuta. Eu am aceasta candida de vreo 10 ani; am facut si eu mai multe tratamente si nu prea au dat rezultate, dar sincer nici nu am tinut tratamentul foarte strict. Anul acesta m-am decis ca il reiau in foarte mare serios si sa inving eu nu el, pt. ca imi afectase si relatia pe care o am. Eu sunt din Cluj si mai intai ti-as recomanda sa mergi la o consultatie la Spitalul Privat GYNIA daca poti la d-na DR. TOMPA. Se face programare la nr. de tel 0264.431.570 si prima consultatie costa 60 ron iar urmatoarele 40 ron. Am facut 2 tratamente:

I
1.METRONIDAZOL cutie1 -se iau 3 pastile pe zi /1 dimineata, 1 la amiaz si 1 seara pana termini cutia dupa mancare
2.KLION OVULE cutie 1- se introduce in vagin seara inainte de culcare, dar sa nu faci spalaturi inauntru in vagin numai la suprafata, cu apa si un pic de sapun nu cu alte chesti(gel dus, etc)
3. in cazul in care ai mancarimi in exterior(intre buze)dupa spalare da-te cu crema CANESTEA -ccumpara 1 tubulet si fa-te putin pe buze si labi.
In cazul in care ai o relatie si are si prietenul tau o secretie albicioasa pe langa capul de la penis care miroase si il mananca lui cumpara-i TRINIDAZOL -1 cutie cu 4 pastile care se iau toate 1 h interval de 15-20 min.si sa se faca cu crema in fiecare zi de 2 sau 3 ori daca poate, daca nu atunci macar seara.
Sa nu faceti sex deloc, nici chiar cu prezervativ. Te costa in jur de vreo 50 ron. Asteapta un interval de1 saptamana si daca nu trece, treci la al 2 tratament: Nu mi-a trecut nici mie din primul tratament.
II

1.CERFUGID OVULE - 1 cutie fara spalaturi interne
2.ATRICAN -1 CUTIE - se iau 2 pastile pe zi 1 dim. si 1 seara
3.MICOSIST DE 150 MILIGRAME -1 CUTIE se ia cate 1 tableta pe saptamana (3 saptamani)
Pt. prietenul tau cumpara NIZORAL -1 CUTIE -se iau 2 pastile pe zi si el se poate face in continuare pe penis cu crema Canestea de la pct.1.Acest tratament te costa in jur de 100 ron.
Va doresc mult succes si sper sa treaca.Eu am terminat tratamentul de 1 saptamana si totul este OK.Am fost si la control si am sa mai merg peste 1 luna. Sa nu te mai speli inauntru desi imi este si mie foarte greu fiind invatata in fiecare seara sa fac lucru acesta, nici chiar dupa sex.Daca crezi ca te mai pot ajuta cu ceva suna-ma la nr.0746.917.028.
MULTA BAFTA



_
0
06-07-2009, ora 12:24
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
salut...am observat ca tot mai multe fete si femei au problema asta...candida...eu cred k am scapat de ea...sper...de ceva vreme nu ma mai supara. Cred k tratamentul tine si de lungimea perioadei de cand ati fost depistate cu candida. Eu am afctu vreo 3 tratamente la un doctor particular care la fel...cred k a tratat-o cu indiferenta, de fapt mie nici nu mi s-a spus ca as avea candida, dar am presupus si eu la fel ca si alym. De fiecare data reaparea...nici nu terminam bine un tratament ca iarasi ma simteam rau...usturimi, mancarimi, si contactul sexual insuportabil. Am hotarat ca nu mai fac nimic..si am stat asa fara contact sexual, fara tratament aproape 2 luni, deja ma simteam cu prietenul meu ca intr-o relatie de ani de zile in care partenerii nu mai reprezinta atractie sexuala unul pentru celalalt, cand am stabilit impreuna sa cautam un alt doctor si sa mai incercam un tratament. Eu sunt din Mures, si am fost pana akum doar la particular m-am scuturat bine de niste bani din pacate si am hotarat sa merg totusi si la policlinica unde mi-a fost recomanadata o doctorita multumita careia de aproximativ 2 luni nu mai am probleme. Nu stiu nici azi de la ce mi-a aparut...cert e ca din octombire anul trecut pana acum am tot suferit. Doctorita mi-a dat Lomexin unguent si ovule si fluconazol o pastila eu si un aprietenul meu. Tratamentul a fost in jur de 80 de lei, dar se poate si compensa. Cu o pastila eu si prietenul meu...3 ovule de lomexin si unguentul...pot sa spun ca mi-a trecut partial...la control mi-a fost depistata insa o colpita care am inteles k apare in urma candidei pt care am facut tratament cu ovule cervugid si in continuare cu lomexin unguent. Dupa aproape o luna cat a durat tot acest tratament...care de fapt au fost 2 pana la urma...;))viata mea a revenit fara probleme. Am auzit totusi fete la acre lomexinul nu a avut acelasi efect ca si la mine. Eu sper sa va vindecati toata si sa reveniti la viata dinainte, pt ca eu ma simt minunat ca si cum m-as fi nascut a doua oara de cand am scapat de ea. Bafta tuturor si sper sa va fie bine...:)
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 12 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: