Cadere de calciu

19-02-2007
mircea_stanescu
Nu este medic/terapeut
mircea_stanescu
Buna ziua,

Acum catva timp am avut o cadere de calciu destul de severa. Am fost dus, complet imobil, la spital unde mi s-a facut o injectie inravenoasa dupa care mi-am revenit. Problema este ca nu reusesc sa trec peste acest episod, pentru ca mi-e teama sa nu se repete intr-un loc izolat sau departe de spital. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de aceasta frica?
2 comentarii
0
21-02-2007, ora 00:00
dimitriu bogdan
Identitate neconfirmată
dimitriu bogdan
Este bine sa faci un program de Ca cu D3 si Mg, cele dosunt antagoniste. Verifica si nivelul fierului, este posibil sa fie scazut.
Mergi la un medic de famile chiar pentru analize si dicuta direct cu el care este cauza acestor caderi de Ca - cind te enervezi, sau poate nu asimilezi. Dupa care poti merge la un nutritionist care sa iti faca o schema. Dar nu fara analize si fara sa se stie cauza. Poti fi bautor inrait de cafea nes sau pepsi si atunci e buba.
Fii optimist si deschis fata de medic si nu intra in panica, se poate rezolva.
0
24-02-2007, ora 00:00
cipriana_vladescu
Nu este medic/terapeut
cipriana_vladescu
Zici ca ai avut o cadere de calciu.Ai facut vreodata o analiza computerizata de tip biorezonanta magnetica?Este o metoda de diagnostic promovata de medicii de la NASA, intrata si in medicina de preventie, de baza in lumea civilizata.Daca te intereseaza mai multe -
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.