multe cosuri pe spate, pe piept si gat

11-07-2009
dukky
Nu este medic/terapeut
dukky
De ceva timp am foarte multe cosuri pe spate si au inceput sa imi apara si pe piept si gat. Unele sunt foarte mari si dureroase. Am tot spatele "patat" de la alte cosuri ce le-am avut. Ce as putea face sa imi dispara si acele urme+pete si cosurile ? Imi e si rusine sa port maieuri in ce hal arata..Multumesc !
4 comentarii
0
11-07-2009, ora 01:16
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Prima regula e sa nu le storci, iar apoi, sa te duci la un dermatolog sa-ti poata da un tratament de specialitate. Foarte bune sunt Zinerit, Skinoren, Retin-A, insa nu stiu daca le poti cumpara fara reteta.
Oricum, fuguta la dermatolog.
0
20-09-2009, ora 20:52
adela20
Nu este medic/terapeut
adela20
ehe...eu am avut pe fata asta...si le am stors da nu inainte de a ma spala bine pe maini si folosind sevetele umede.apoi am dat cu nidoflor de vreo 3 -4 ori pe zi...imediat mi-a trecut semnu in numai 4 zile si era ditamai semnul..nu stiu daca e bine dar am incercat si pur si simplu a functionat...incercati si veti vedea..
0
30-09-2009, ora 21:32
milly_rappagirl
Nu este medic/terapeut
milly_rappagirl
am aceeasi problema...eu am fost la dermatolog...cik petele se duc doar cu laser...:|:|:| doar k mi-a dat si un tratament...dupa kre mi s-au mai retras...categoric mi-au ramas cele mai grave dar majoritatea de pe spate si piept nu mai sunt...mi-a recomandat roaccutane(tablete)...si zynerit...dar nu poti fara reteta...mergi la medic...si va fi bn...
0
14-11-2014, ora 15:38
ramadina
Nu este medic/terapeut
ramadina
O prietena a folosit Derminax pe durata a 3 luni de zile si vad ca acum nu mai are asa multe cosuri. Partea nasoala e ca nu a reusit sa scape in intregime e cosuri. Oricum, parerea mea e ca se vede un progres!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •