Copil cu ochisorii rosii - ajutor!!!

12-07-2012
Necunoscut0
Nu este medic/terapeut
Necunoscut0
Buna seara. In urma cu o saptamana baiatul meu (3 ani) s-a trezit cu un ochi rosu in colt, apoi in cateva zile roseata s-a intins ca o ceata pe jumatatea ochiului( inspre colt), iar astazi a inceput sa i se inroseasca si celalalt ochi putin. Credeti ca ar fi din cauza curentului? Ce ne sfatuti?
2 comentarii
0
15-07-2012, ora 21:20
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara ! Simptomatologia este sugestiva pentru conjunctivita. Intotdeauna, in cazul conjunctivitelor la copii, este util un consult oftalmologic.Nu ne-ati spus daca exista si secretie. Secretia galbuie este caracteristica pentru conjuntivita microbiana si necesita tratament cu colir antibiotic si unguent oftalmic cu antibiotic. Eu, la copii, recomand Floxal colir si Floxal unguent oftalmic; in plus, recomand o igiena locala riguroasa cu un sampon pentru bebelusi " no tears", dimineata si seara; numai bine
0
16-07-2012, ora 22:07
Necunoscut0
Nu este medic/terapeut
Necunoscut0
Va multumesc pentru raspuns. nu, nu avea secretie absolut deloc.Dar e posibil sa fi avut conjunctivita chiar daca nu era tot ochiul rosu, doar jumatate? Medicul de familie ne-a dat tobradex 1 pic de 3ori pe zi. I-a trecut in doua zile, dar parca a ramas usor galbui in acea zona, usor dispare si aceia, dar e normal ce credeti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.