Confuzie..

22-03-2010
florin/24
Nu este medic/terapeut
florin/24
Buna seara! As dori, daca se poate, ca la intrebarea mea sa primesc raspuns de la un medic pentru mai multa siguranta.Problema mea poate parea putin ridicola, amuzanta, totusi m-am gandit sa o expun pentru ca ma preocupa foarte mult. Intr-o seara, pe 17 martie, eu si prietena mea am devenit mai apropiati in sensul ca ne-am atins unul de altul chiar si in zonele intime(eu aveam chilot iar ea era in ciorapi de dama si chilot) si am facut niste miscari care simulau un contact sexual si care au durat cateva minute.As vrea sa spun ca nu eram foarte excitat dar am avut erectie insa nu am ejaculat.Ne-am oprit si prietena mea a simtit cu degetele pe ciorapul ei ceva umed si un pic lipicios.Eu m-am dus imediat la baie si am vazut ca nu aveam nici o urma de lichid, cred si sper ca nici macar lichid pre- ejaculator. Ea s-a gandit ca putea fi lichidul ei specific unui contact. A doua zi, pe 18, prietena mea a avut menstruatie.Ea nu are ciclu regulat, apare la 30-35 de zile, dureaza 7-9 zile, are si un chist ovarian. In timul menstruatiei a luat Indometacin supozitoare si Piafen pentru ca are de obicei durei si Eferalgan.A facut bine, in cazul unei sarcini.Pe 21, ea a simtit o greata puternica ce persista si acum, durere de spate si o presiune in zona uterului.(ea are probleme cu fierea si un pic cu coloana, se gandeste ca ar fi si o mica raceala).Totusi, suntem foarte nelinistiti desi logic nu ar trebui sa ne punem vreo problema intru-cat nu am ejaculat.Recomandati un test de sarcina prin analiza a sangelui sau urina si cat de repede putem sa-l facem.Va multumesc mult!!!!!
3 comentarii
0
22-03-2010, ora 22:13
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este nevoie de nici un test de sarcina, deoarece o sarcina este exclusa. Asta nu inseamna ca simptomele descrise ar fi normale, ci ca trebuie cautata alta cauza. Deci, are nevoie nu de test, ci de mers la doctorul ei sa vada ce se intampla.
0
25-03-2010, ora 16:22
florin/24
Nu este medic/terapeut
florin/24
Multumesc foarte mult pentru raspuns! Insa, din pacate, am facut o mica eroare: pe14 am fost intimi si pe 15 martie a aparut menstruatia... Starea de greata a aparut pe 18. Se schimba datele problemei? Din pacate, greata persista si acum, o senzatie foarte puternica(parca s-a acutizat) vizavi de aproape orice fel de mancare, dupa ce mananca are senzatie de voma plus o lipsa de apetit.Mi-a spus ca, mai jos de zona buricului, simte o presiune tot mai mare ca si cum ar fi balonata.doua puncte care parca o tin (imi cer scuze pentru exprimare).se observa si cu ochiul liber ca parca e mai balonata.senzatita se accent.ueaza pe masura ce trece timpul.Prietenei mele ii este jena sa mearga la un ginecolog, atat pentru examinarea in sine care este putin neconfortabila dar mai ales sa-i povesteasca medicului despre ce am facut noi...un joc ridicol care ne da acum dureri de cap.In asteptarea unui raspuns, va multumesc anticipat!
0
25-03-2010, ora 18:33
miki16
Nu este medic/terapeut
miki16
Buna ziua! Domnule doctor va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoare intrebare: Care ar fi cauzele pentru care mi-ar veni ciclul de 2 ori intr-o luna? Mi-a venit pe 13 martie (exact cand trebuia ), iar de ieri 24 martie a inceput din nou.

Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul