COMPLETARE LA NEOPLASM LARINGIAN OPERAT

10-01-2009
drumalex
Nu este medic/terapeut
drumalex
Buna seara,


> va multumesc pentru promptitudine, dar doresc sa stiu cum evolueaza aceasata boala, dumneavoastra ati vazut diacnosticul si stiti cam cum stau lucrurile, va rog sa i-mi spuneti, sunt o femeie tare, dar as dori sa stiu la ce sa ma astept.
Sotul meu oboseste si dupa 5 pasi, ziua are febra 35, 8 iar seara 37, 5, este normal !
Luni incepe cobaltoterapia ce alimentatie ar trebui ?
Va rog fiti sincer si spuneti-mi adevarul despre aceasta evolutie.

Va multumesc
1 comentarii
0
10-01-2009, ora 23:19
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Evolutia cancerului e extrem de imprevizibila, asa cum am spus.E f. important psihicul bolnavului:cazuri grave dar care in contextul unui pacient cu psihic putenic rezista mult(cunosc un caz de neoplasm bronhopulmonar la un asemenea om puterni, care si acum traieste la aproape 6 ani dupa operatie.E drept ca are internari repetate, 7-8 pe an, e oarecum tinar, acum are 55 ani, dar traieste).
Cit despre regimul de viata, e mai bine sa te sfatuiesti cu oncologul.Tot el sa te avertizeze si in privinta efectelor adverse ale terapiei citostatice.De mincat e greu probabil sa manince ca inainte si daturita complicatiilor locale.Daca poate inghiti mai degraba alimente semisolide e de preferat sa consume multe preparate pe baza de legume, razuite, supe, ciorbe.Nu va grabiti cu mmulte calorii, carne samd.Aceste calorii in exces nu neaparat ajung saa intareasca organismul cit sa incurajeje dezvoltarea unei eventuale metastaze
Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.