Colici la bebelusi

13-03-2007
NICOLETA T
Nu este medic/terapeut
NICOLETA T
BUNA ZIUA,
Am un beblus de 2 luni care trece prin perioada de colici; va rog f mult sa imi raspundeti la intrebarea mea: daca gresesc administrandu-i bebelusului mai multe produse contra colicilor concomitent. Precizez ca administrez zilnic SAB SIMPLEX cate 15-16 picaturi inainte de fiecare masa ( deci de 8-9 ori pe zi, desi in prospectul produsului scrie de 3 ori, medicul de familie a spus ca nu este nici o problema, ca sa aiba efect, trebuie administrat inainte de fiecare masa), cate un plicutek Baby Drink (50 ml ceai in care mai adaug cate 2 lingurite de apa conta colicilor- GRIPE WATER), alte 2 lingurite de GRipe water intre mese ( pe prosperctul produsului scrie 4 lingurite). Precizesz ca Sab Simplexul il administrez in acest mod inca din saptamana a II de viata, intre saptama 4-6 concomitent u acest produs am administrat si de trei ori de zi Bonnisan, la care am renuntat dupa ce am inceput cu ceiaul Baby Drink si Apa contr colicilor.
V arog f mult sa imi raspundeti, daca folosesc prea multe produse de acest fel, la care ar trebui sa renunt si daca frecventa cu care folosesc Sab Simplexul este prea mare. Precizez ca medicul de familie, acre este medic specialist pediatru a spus ca nu precinta nici un pericol acest lucru, singura containdicatie ar fi ca, toate aceste produse sunt si produse care dau stare de somnolenta, daca observ acest lucru sa mai reduc din ele.Nu am observat la bebelus o stare de somnolenta deosebit, perioadele de veghe s-au marit, asa cum este normal, in acelasi timp cu varsta. Va rog mult sa imi raspundeti daca exista efecte negative asupra sanatatii bebelusului meu.
Va multumesc din suflet
3 comentarii
0
13-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
si folosind toate aceste produse copilashul se simte mai bine? Va intreb, pentru ca deocamdata nu se stie nici un tratament eficient impotriva colicilor bebelusilor, de aceea se incearca diferite produse, in diferite combinatzii, dar cam fara rezultat. Ceea ce trebuie sa stiti ca folosind mai multe produse, se sumeaza si beneficiile, dar si efectele secundare. recomandarea mea ar fi sa va alegeti un singur produs anticolici. Eu personal am folosit Baby Drink, pentru ca de curand am exeperimentat si noi "colicile sugarului" si am observat ca se calma bine cand o luam in brate si simtea caldura pe burtica. faceti un masaj usor pe burtica, tineti-o in brate, eventual pe burta dumneavoastra pana adorme. Se spune ca bebelusilor le place sa auda bataiel cardiace cu care s-au obisnuit din viata intrauterina. Daca o alimentati artificial, aveti grija ca formula de lapte praf sa nu fie imbogatita cu fier, acesta fiind un motiv in plus pentru colici. Si orice ati face, colicile vor trece singure cu timpul, iar apoi vor incepe dintii si tot asa...Va dorim multa sanatate si sa cresteti mari!
0
13-03-2007, ora 00:00
dimitriu bogdan
Identitate neconfirmată
dimitriu bogdan
Sfatul meu din experienta,

copilul se calmeaza pe burta tatalui si la aer curat. Puneti bebelususl dupa ce maninca in acel ham special cu fata la dumneavoastra si iesiti la o plimbare, va garantez ca si adoarme.
Din cite stiu eu, si am doi copii, medicamentele actuale sunt cam efect Placebo si nu prea ajuta. Si in casa daca il puneti in ham cu fata la dumneavoastra se calmeaza.
bafta.
0
13-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
buna bogdan! asta e solutia ideala! si in plus o calmeaza si pe mamica ;).2 dintr-o lovitura!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi cercetări pun sub semnul întrebării ce știam până acum despre plânsul copiilor
  •