CM la mijlocul foliei...ce fac???

09-04-2009
nicole38
Nu este medic/terapeut
nicole38
Buna! Iau de un an Yasmine. Nu am avut pina acum nici un fel de probleme, nici stari de ameteala sau voma, nici kilograme in plus, s-au rezolvat si micile imperfectiuni ale tenului... Ei, si cu toate astea, am constatat acum ca la la 12-13 -a pastiluţa din folie mi-a venit...CM. Sau ceva care aduce a CM dar nu prea seamana, nu este foarte abundent şi este negru... Ba chiar am si durerile specifice CM. CE ar trebui să fac? Nu se opreşte de 3 zile, desi, marturisesc, am continuat sa mai iau din folie... E adevarat ca inainte de asta, am uitat sa iau pastilele 2 zile...si, cind mi-am amintit, le-am luat şi pe cele omise. As fi fooooarte recunoscătoare daca m-ati îndruma într-un fel...
2 comentarii
0
11-04-2009, ora 20:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ciclul s-a dereglat din cauza ca ai uitat pilulele si apoi ai luat o doza tripla.Nu ai ce face.Tu continua sa iei corect contraceptivul si incearca sa nu mai uiti pilulele.Ciclul se va regla din nou incepand din luna urmatoare.Numai sa nu intrerupi contraceptivul si neaparat sa-l iei corect.Numai bine!
0
12-04-2009, ora 17:33
nicole38
Nu este medic/terapeut
nicole38
Multumesc foarte mult! Ma ingrijorasem ca nu intelegeam ce se intimpla.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul