Ce e de facut? Sunt disperata... | Forumul Medical ROmedic

Ce e de facut? Sunt disperata...

19-07-2008
acustic
Nu este medic/terapeut
acustic
pw 1 iulie am avut un contact sexual dar din pacate s-a rup prezervativul.am luat imediat pastilele de postinor 2 iar dupa 7 zile am avut sangerari ce au durat 3-4 zile.inaintea acestor sangerari am mai avut un contact sexual la care iar sa rupt prezervativul.neam dat seama imediat de ruperea acestuia si neam oprit.ce sanse am sa fiu insarcinata?au trecut cam 2 saptamani de atunci.nu pot sa zic ca am avut semne de sarcina.doar ca uneori ma doare burta in zona ovarelor.si as manca intruna dar ma gaandeam ca pofta de mancare ar fi de la stres.sunt disperata.mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata.si inca o intrebare, se poate face avort la varsta de 15 ani? va rog frumos sa imi raspundeti.va multumesc anticipat.
13 comentarii
0
19-07-2008, ora 00:00
raluk_dv
Nu este medic/terapeut
raluk_dv
cand iti incepi viata sex ar trebui macar tu sa te gandesti la eventualele probleme care ar putea aparea daca perechii tale nu ii sta capul acolo.iti recomand un control de urgenta..nu zic ca ai putea fi gravida..desi.. mai stii?asa ca sa fi sigura!alta data fiti cu capul pe umeri!ok?si..da la varsta de 15 ani se poate face avort, am cunostinte care au facut si la 11 ani..dar crede-ma ca nu ti-ai dori asa ceva!
0
19-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
dupa perioada asta ai putea sa-ti faci si un baby test dimineata la prima urina ca e mai concentrata si fa-ti mai des pt ca acum e prea devreme pt un control ginecologic ca nu se vede sau simte nimik!!incearca pe viitor sa fii mai atenta pt ca daca nu esti tu atenta partenerul tau nici atat ca el nu are nimik de pierdut!!si cumparai-va prezervative de calitate mai buna care nu se rup asa usor, iar in felul asta evitati o posibila sarcina si boala bineinteles!!
0
19-07-2008, ora 00:00
acustic
Nu este medic/terapeut
acustic
am folosit prima data lovex iar a doua oara durex performa.ce prezervative sunt mai bune?
0
19-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
pai durexul este destul de rezistent totusi.ia-ti un lubrifiant si poate nu se mai rupe data viitoare!!bafta
0
20-07-2008, ora 00:00
sagitarius
Nu este medic/terapeut
sagitarius
de ce te chinuiesti?ia-ti un test de sarcina, Barza de exemplu, il faci si te lamuresti
0
31-07-2008, ora 00:00
zuzunebunu
Nu este medic/terapeut
zuzunebunu
si la mine s-a rupt prezervativul o singura data in timpul actului sexual [ foloseam loveplus ]. iar a doua zi i-am luat prietenei de la farmacie " pastila de dupa "... de atunci a trecut vreo 3 saptamani si nu s-a intamplat nimic.iar despre prezervative... ? durex-ul este cel mai bun deoarece este putin mai gros si mai lubrifiant...
0
20-08-2008, ora 00:00
danelly_20_2006
Nu este medic/terapeut
danelly_20_2006
dupa 2 sapt nu poti spune k ai pofte:P...insa nu este foarte indicat k un avort sa se faca inaintea unei sarcini pt k exista posibilitatea sa nu mai poti avea copii..si apoi u esti ft micutza...de ce nu v-ati gandit inainte..esti prea copil k sa iti grijile astea pe cap.
0
27-08-2008, ora 00:00
eva eu
Nu este medic/terapeut
eva eu
am avut contact sexul cu iubitul meu...si s-a spart prezervativul...
am luat prima pastila dupa 12 ore de la contactul sexual..si deja au trcut 4 ore si nu am avut nici o reactie..nici greturi nici ameteli... este oare probabil sa nu isi faca treaba pastila nu inteleg de ce nu simt nimic.. as vrea si eu un raspuns va rog..
0
27-08-2008, ora 00:00
danelly_20_2006
Nu este medic/terapeut
danelly_20_2006
greturile, varsaturile sunt doar reactii adverse...nu e obligatoriu sa le ai...si sora mea a luat si nu a vut nimic greata, ameteli, dureri de cap...si i-a venit ciclul super ok...nu ai de ce sa iti faci griji ;)
0
18-01-2011, ora 18:52
riririr
Nu este medic/terapeut
riririr
Am avut contact sexual pe 1 ianuarie... si.s-a intamplat ceva neprevizibil. pe 5 nu mi-a venit ciclul, iar acum pe 18 mi-am facut testul si se pare ca sunt gravida. ce sa fac? sa mai repet testul?.. sa fiu sigura? e posibil sa greseasca?? ajutati-ma... multumesc!
0
20-02-2011, ora 21:56
MariaDea
Nu este medic/terapeut
MariaDea
apăi..să-mi fie cu iertare, însă cred că cele mai sigure sunt anticoncepţionalele pentru că până şi cel mai bun prezervativul ( Durex..EXTRA safe ) se poate rupe sau te poţi trezi cu el deja fisurat ! Dovada că nu întotdeauna marca şi preţul îşi spun cuvântul vizavi de calitate. Desigur, se mai întâmplă şi accidente, greşeli de fabricaţie.. pe care tot "consumatorii" le plătesc :)
0
21-02-2011, ora 02:08
rezolva_problemele
Nu este medic/terapeut
rezolva_problemele
@riririr

Du-te de urgenta la medicul ginecolog. Nu mai sta pe ganduri.
Sarcinile in primele saptamani se pot rezolva medicamentos in 30 de minute. Doctorul o sa-ti recomande nispe pastile speciale; iei pastila, in 20 de minute iti vine ciclul si gata sarcina. Dar bineinteles trebuie cat mai repede. Timpul e esential.
Chiar daca e prea tarziu pentru pastila magica, in primele 2 luni, embrionul e la stadiul de morula, adica cat un bob de grau, deci daca-ti face chiuretaj, mai mult ca sigur ca 99, 99% din disconfort va fi cel legat de faptul ca-ti baga un strain mana in zona intima. Nu mai sta pe ganduri, du-te la doctor, si fii mai prudenta pe viitor.
0
11-01-2013, ora 17:45
bogdan_is
Nu este medic/terapeut
bogdan_is
daca e sa fie sa fi ramas mai poti face avort sau sa pastrezi bebele.la varsta ta e periculos avortul.se prea poate ca tu sa nu mai poti face copii pe viitor daca faci avort...am o sora care a facut avort la 16 ani si nu mai poate face copii...depinde de norocul tau...folositi alaturi de prezervativul durex si un lubrifiant (sa stii ca prezervativul ala nu tine o vesnicie in caz ca faceti sex vreo ora)..daca faceti sex ore in sir schimbati cat mai des prezervativul si sa aiba grija cum o face
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: