Sunt fata, am aproape 15 ani si am inaltimea constanta de la 11 ani de 1, 43cm

26-10-2012
Stefania1998
Nu este medic/terapeut
Stefania1998
Buna-seara!Am si eu o mare problema (zic eu).Sunt fata, am aproape 15 ani si am inaltimea constanta de la 11 ani de 1, 43cm.Am fost la medici endocrinologi foarte buni, am luat tratament (euthyrox, l-arginine, chitosan) dar nimic nu a functionat.Doctorul a spus ca voi ramane la aceasta inaltime, din cauza ca mi-a venit menstruatia prea devreme.Sufar foarte mult din cauza asta, m-am tot consumat in ultimul timp, nici nu prea mai pot sa dorm din aceasta cauza, iar mancarea a devenit o obsesie.Pot spune ca mananc pe baza de stres mai mult.Va rog din suflet sa ma ajutati, pentru ca nu stiu ce as mai putea face.Nu pot accepta aceasta idee.
2 comentarii
0
26-10-2012, ora 23:33
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Dar sport faci?
Lasa mancarea si cauta-ti alta preocupare. Vei vedea ca dupa ce faci mai multa miscare iti vor zbura si gandurile care nu-ti dau pace si vei putea dormi mai bine. Trebuie doar sa vrei! Dar, e mult mai usor sa stai la calculator, nu-i asa?
0
27-10-2012, ora 00:32
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ar fi trebuit incercat cu HGH, ar fi evut efect mult mai bun, poate ca nu este prea tarziu, daca cartilajele de crestere inca nu s-au inchis se poate incerca insa sub stricta supraveghere medicala
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.