canin care nu a iesit nici pana la varsta de 33 ani

15-01-2014
DeaAndriana
Nu este medic/terapeut
DeaAndriana
Buna seara.Problema mea este urmatoarea: am caninul in gingie si binenteles ca mai am si dintele de lapte care trebuia sa pice de cand eram copil, dar nu s-a intamplat.Nu am dureri absolut deloc, doar ca dintele de lapte a inceput putin sa isi schimbe culoarea.Tin sa mentionez ca si unul din parintii mei care e in varsta de 56 de ani are acelasi lucru ca si mine...binenteles ca nu are dureri.Va rog spuneti-mi ce e de facut?Multumesc !!!
5 comentarii
0
15-01-2014, ora 21:46
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu cred ca nu trebuie sa faci nimic, eu la varsta de 35 de ani miam scos un dinte de lapte cand miam refacut lucrarile dentare pt ca statea in drum ca sa zic asa.
0
15-01-2014, ora 21:51
DeaAndriana
Nu este medic/terapeut
DeaAndriana
Te rog sa imi spui daca la radiografie s-a vazut dintele bun sub dintele de lapte si pana la urma ce ai facut? multumesc
0
15-01-2014, ora 21:57
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Mie mi sau pus disti si coronite si dintele de lapte se afla untre un spatiu si nu se putea fixa coronita de el asa ca la scos si sa fixat de os un surub sau pivot cum se numeste.
Da o fuga si intreaba un stomatolog cum este mai bine daca dintele creste langa cel de lapte o sa fie doi si no sa dea bine unul va fi impins mai in fata.
0
15-01-2014, ora 22:06
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! Din cate povestiti, cel mai probabil aveti un canin inclus... adica acest dinte numit canin este in os/gingie intr-o pozitie ce nu i-a permis sa erupa. Avand in vedere ca mai devreme sau mai tarziu ' caninul de lapte' se va pierde sau nu va mai corespunde estetic, indicat este sa consultati un medic ortodont. Dupa consultatie si radiografii, veti stabili daca este posibil sa-l "aduca" prin tractiune in locul unde era asteptat. Sunt multe "topicuri" pe tema caninului inclus ce va pot lamuri sau incurca, dar o consultatie se va aplica direct situatiei dumneavoastra. Numai bine!
0
21-01-2014, ora 18:16
DeaAndriana
Nu este medic/terapeut
DeaAndriana
Buna seara din nou ! Intradevar dv aveti dreptate asa mi-au zis 2 medici dar mai am o problema..imi sangereaza dintii cand ma spal pe dinti, cand musc dintr-un mar de exemplu.Medicul mi-a zis sa fac un vaccin stafilococic cu polidin..nu am d eunde sa il iau.Daca stie cineva va rog ajutati-ma Deci concluzia este ca nu pot interveni la dintele care trebuie sa iasa pana nu rezolv cu paradontoza ( multumesc astept un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul