Cabinet terapie logopedie - psihopedagogie

11-09-2007
logo_cab
Identitate neconfirmată
logo_cab
Sunt specialist cu atestat de libera practica in psihopedagogie speciala (si logopedie). practic de 10 ani, am lucrat si cu adulti, si cu copii, am corectat dislalii, tahilalii, afazii aparute in urma unor accidente cerebrale si multe alte cazuri. am cabinet individual, in bucuresti, si imi ofer serviciile pentru acest site, in dorinta de a ajuta pe cei ce au nevoie.
atentie, insa: terapia aceasta nu se poate face prin corespondenta! se poate pune un diagnostic prezumtiv, dar pentru a avea rezultatese impune lucrul cu terapeutul, ceea ce presupune, implicit, si perseverenta. de multe ori am fost intrebata daca nu as putea recomanda un tratament medicamentos pentru rezolvarea tulburarilor de limbaj (scris - citit - socotit si/sau verbal)... ceea ce, evident, nu exista...
astept intrebarile celor interesati si voi incerca sa raspund pe intelesul tuturor!
9 comentarii
0
01-10-2007, ora 00:00
sorina_h2004
Nu este medic/terapeut
sorina_h2004
buna ziua,
am un baiat de 12 ani care nu vorbeste...are malformatie la creier...lipsesc zone de mielina...
v-as ruga daca imi puteti trimite o adresa de email sau un nr de tel in ideea ca ma puteti ajuta cu un sfat.
imi pare sincer rau ca nu suntem in acelasi oras...baiatul meu are mare nevoie de un logoped bun.
pronunta vocalele, cateva consoane, cuvinte chiar pe litere...
cice a mai lucrat cu el a renuntat ptr ca andi nu sufla aerul pe gura
asa mi s-a explicat
s-ar putea ca centrii vorbirii sa fie afectati...i-am facut un rmn anul trecut.nu am gasit un neurolog care sa-mi dea sperante sau un tratament adecvat sau macr un diagnostic clar.daca ma puteti ajuta si in acest sens sa-mi recomandati un neuropsihiatru poate ajung in bucuresti si avem ocazia sa-l cunoasteti pe andi si sa va spuneti parerea...v-as fi recunoscatoare./
-*

cu multumiri,
sorina hristenco


(*modificat de admin)
0
01-10-2007, ora 00:00
logo_cab
Identitate neconfirmată
logo_cab
v-am trimis un mail.
0
02-10-2007, ora 00:00
sorina_h2004
Nu este medic/terapeut
sorina_h2004
multumesc.vom comunica acolo.
0
03-10-2007, ora 00:00
pro2
Nu este medic/terapeut
pro2
Verificati la http://www.copsi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=54 ca acest cabinet individual specializat pe psihopedagogie speciala nu exista, deci nu este autorizat. Aveti grija cui va adresati!!!
0
04-10-2007, ora 00:00
logo_cab
Identitate neconfirmată
logo_cab
Raspuns pt. pro2. In cadrul Colegiului Psihologilor din Romania functioneaza mai multe comisii care aproba atestatele de libera practica. La propunerea Comisiei de psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala am primit " ATESTATUL DE PSIHOLOG CU DREPT DE LIBERA PRACTICA " dar ( atentie ! ), cu dreptul de a desfasura activitati in specialitatea : PSIHOPEDAGOGIE SPECILA ( care inseamna si LOGOPEDIE, pt ca asta am facut in facultate ), dupa care am primit un " CERTIFICAT DE INREGISTRARE " a cabinetului. Atata atestatul cat si cabinetul sunt inregistrate in Registrul unic al psihologilor cu drept de libera practica din Romania, astfel : atestatul in partea I, avand codul 00668, cabinetul in partea II, cod 10B0097. Autenticitatea acestor informatii poate fi verificata la colegiu cred ca si prin telefon.
Si ca informatiile sa fie clare si complete am sa va dau si codul pt. " CERTIFICATUL DE INREGISTRARE FISCALA " : 20158065.
Sper ca in privinta documentelor am fost destul de clara, asa ca pe toti cei interesati va astept la cabinet pt a va ajuta sa rezolvati problemele care le aveti.
0
04-10-2007, ora 00:00
pro2
Nu este medic/terapeut
pro2
Intradevar exista un cabinet cu acest cod, dar nu in Bucuresti. Deci ceva nu este in regula. Nu are niciun punct de lucru in Bucuresti, iar psihologul de acolo are doar 1 an si 6 luni experienta si in niciun caz 10 cum afirmi. Care este adevarul? Ori ai un cabinet, care functioneaza ilegal in Bucuresti si doar 1an si jumatate experienta, ori ai 10 ani experienta si cabinetul nu exista inregistrat la Colegiu?
0
04-10-2007, ora 00:00
pro2
Nu este medic/terapeut
pro2
Si ca sa fiu un pic rautacios.este corect " problemele PE CARE le aveti" nu " problemele care le aveti". Un logoped ar trebui sa stapaneasca bine limba romana pt. a putea corecta tulburarile de limbaj.
0
12-05-2011, ora 11:00
lucyaneya
Nu este medic/terapeut
lucyaneya
am un baietel de 6 anisori si imifac probleme pentru el, la 3 ani l-am dus la logoped si mi-a zis ca e ok si sa-l las in pace..problema este ca nu pronunta corect toate cuvintele si nu tine minte strofele unei poezii, vorbeste mult dar nu corect:sfecla =sfeca, pijama-pajama, varza=valza, cartof=tartof, autobuz=babuz..am incercat sa il corectam dar mi-a zis doamna educatoare ca ar fi bine un logoped..stie tot dar se grabeste uneori iar poeziile greu le prinde si trebuie ajutat da o zica pe toata..imi fac griji ca la anul merge la scoala, stiti un logoped bun in Timisoara, plissss
0
22-04-2014, ora 00:31
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Experienta reala a unui psiholog nu este legata de momentul inregistrarii Cabinetului Individual de Psihologie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.