Bânuiesc că am o infecţie. | Forumul Medical ROmedic

Bânuiesc că am o infecţie.

23-10-2009
seia_vesna
Nu este medic/terapeut
seia_vesna
Bună seară! Numele meu este Vesna si am 22 de ani, şi banuesc ca am o infecţie în partea de jos a organismului, mai exact la uterinul. De aproximativ 2 luni simt ca nu ma simt destul de bine ca înainte, iar simptomele pe care le simt sunt: dureri de cap aproape în fiecare zi, dureri de burta si stomac, lipsa de mancare , dureri de inima, pe corp imi apar unele bubite rosi care se umfla si sint scarpinoase, iar dupa ce imi dau cu spirtul repede se fac miici si trec, iar apoi raman doar semne negre, aproape peste tot simt numai dureri in fiecare zi, dureri de spate. dureri.
Dar trebuie sa recunosc ceva, in ultimul timp am avut relati sexuale neprotejate, asta a fost cu 2, 3 luni in urma, dar in aceea perioada aveam relati sexuale odata iar peste 2 saptamani iara, si tot neprotejat. Ma tem foarte mult sa nu am vreo bola care nu se poate vindeca sau de exemplu sifilis, care am inteles ca este o bola destul de infectoasa. Ma tem sa vorbesc cu parinti si sa le spun de problema mea.
Va rog din tot sufletul, dati-mi un raspuns ! Orcare ar fi el, numa ajutati -ma! Sunt disperata.
Cu stima, Vesna.
4 comentarii
0
23-10-2009, ora 08:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
De unde esti? Esti mare acum, ar cam trebui sa-ti vezi singurica de viata ta, de ce nu te duci la medicul tau sa te vada ? Un test de sarcina ti-ai facut?
0
23-10-2009, ora 23:21
seia_vesna
Nu este medic/terapeut
seia_vesna
Bună seara!
Sînt din Moldova -Noua, da, înteleg ce spuneti dumneavoastra dar mie frica sa merg la medicul de familie si sa-i spun ce problema am, am mai fost la dânsul dar nu i-am spus despre asta si mai ales mie frica ca îi va spune părintilor mei si va iesi o problema mare. Iar testul de sarcina nu mi-am facut pt. ca am observat ca ciclul imi vine regulat, in fiecare lună, si am crezut ca nu e nevoie, dar trebuie sa recunosc ca la început mi-am facut griji si din cauza asta, eram stresata, dar nu spuneam nimanui nimik.pana cand ati aparut dumneavostra în viata mea... si v-am coplesit durerea, si tocmai de asta va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac si cum sa fac ca sa scap de griji si banuieli. Vă multumesc!
0
25-10-2009, ora 14:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu e nevoie sa le spui parintilor nimic.Si stai linistita caci nu ai sifilis. Invata-te sa ai grija singura de tine in viata, esti mare si maine-poimaine parintii nu vor mai fi cu tine, vei ramane singura... si ce ai sa te faci atunci? Vezi in jurul tau mii de tinere ca si tine care se duc singure la coafor, la piata, la banca, la serviciu, sa plateasca lumina, telefonul si care isi rezolva singure problemele, de ce sa-ti fie frica sa mergi la un medic si sa ceri un sfat ? Te rog sa te invrednicesti si sa gasesti curajul necesar pentru a te adresa unui doctor.Trebuie sa afli ce ai.Eu nu te pot mult ajuta, din ceea ce spui tu nu se poate trage o concluzie, nu se poate stabili ca ai o boala anume, e nevoie de consultatie si analize.Numai bine!
0
25-10-2009, ora 14:42
seia_vesna
Nu este medic/terapeut
seia_vesna
Dn-a Doctor, Vă mulţumes foarte mult pentru sfatuurile date până acumă. O sa merg la un doctor şi o sa-mi fac toate analizele necesare şi consultaţile pt. a afla ce am de fapt şi dacă am vreo bolă. Vă mulţumesc. Numă bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •