Bursa medicilor psihiatri

25-12-2012
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Chiar mă mir că - până acum - nu s-a gândit nimeni să iniţieze un asemenea topic.
Uite că am spart eu gheaţa :)

Aştept nominalizările voastre.
Că se simte nevoia şi de o listă a ruşinii şi de o BURSĂ a profesioniştilor din domeniul psihiatriei.


Şi, bineînţeles, tuturor vă doresc să primiţi în dar, de la Domnul, de Crăciun: SĂNĂTATE şi pace sufletească!
2 comentarii
0
25-12-2012, ora 19:03
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Ţara asta a rămas în urmă cu reforma instituţiilor. Sub comunişti aparatul represiv al securităţii activa INCLUSIV prin securiştii infiltraţi în reţeaua serviciilor de sănătate mintală. Dacă doriţi să vă faceţi o idée cum "îi liniştea" sistemul pe disidenţii politici, găsiţi studii pe internet precum:
Victimele psihiatriei politice - reeducarea 'jălbarilor'

Din păcate, domnii securişti sub acoperire - (care, în viaţa cotidiană, profesau ca oneşti medici psihiatri) - şi-au menţinut poziţiile şi privilegiile şi după 1989. Dumnealor profesând, în continuare, în aria serviciilor de sănătate mintală - (asta, bineînţeles, în măsura în care vârsta şi sănătatea le-o mai permite). În plus- măcar parţial - au reuşit să influenţeze mai multe serii de studenţi şi de rezidenţi, transmiţându-le CEVA mentalitatea lor de ABUZATORI. Şi cum pacienţii cu tulburări psihice sunt deosebit de vulnerabili, capacitatea lor de se apăra fiind semnificativ redusă de boală; agresiunile asupra lor rămân aproape întotdeauna NESANCŢIONATE.

Tocmai de aceea, nimeni nu şi-ar dori să ajungă pacientul unui psihiatru, care se manifestă în mod autoritarist şi abuziv. Spre exemplu, Clara se plângea pe un topic că a trecut printr-o experienţă nefastă cu o doctoriţă de la Spitalul Obregia. De asemenea, doamna k.v. a dat un link către softpedia forum "CUM E IN SECTIA INCHISA DE LA SPITALUL DE PSIHIATRIE". Nu ştiu cât adevăr cuprinde acea relatare, însă eu m-am alarmat de cele citite.

Prin urmare, nu ar strica să ştim DE CARE specialişti din aria serviciilor de sănătate mintală să ne ferim şi CARE medici psihiatri îşi practică profesia în spiritul respectului faţă de pacient.



Evident însă că NU DORESC să fie lezată reputaţia nici unui medic psihiatru!
Bine ar fi ca persoanele care vor scrie pe acest topic (dacă va scrie cineva...) să şi argumenteze PĂREREA, pe care o au despre X sau Y psihiatru; relatând CE TIP DE EXPERIENŢĂ (pozitivă, neutră, negativă, cruntă, etc) au avut cu respectivul psihiatru.
0
01-01-2013, ora 02:36
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
La multi ani tuturora !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul