Buna ziua

14-06-2010
iulia maris
Nu este medic/terapeut
iulia maris
Buna ziua, tocmai m-am intors de la stomatologie in momentul de fata sunt in Germania.De cateva zile ma doare toata partea de jos/ dreapta, initial am crezut ca imi creste a doua masea de minte, insa, din radiografia dentare rezulta faptul ca la ultima masea din dreapta-jos exista o linie neagra pe mijloc. medicul mi-a explicat ca acolo defapt nu mai am osul maxilar, mi-a dat medicamente pana maine iar in cazul in care durerea nu trece trebuie extrasa. Sunt foarte surprinsa de raspunsul primit deoarece maseaua nu este cariata, defapt nu am carii/plombe sau alte probleme.
D-voastra credeti ca este posibil asa ceva ?
Va multumesc anticipat

iulia maris
2 comentarii
0
14-06-2010, ora 12:36
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Din ceea ce descrieti, tind sa cred ca aveti totusi niste probleme, si anume probleme parodontale. Cred ca ar fi bine sa va vada un medic parodontolog inainte de a extrage maseaua. Unele probleme de acest gen se pot rezolva. (Altele ce-i drept, nu, si, din pacate dinti necariati ajung sa fie extrasi, parodontopatia fiind mult prea avansata.)
Da, este posibil sa aveti dureri chiar daca maseaua nu este deloc cariata. Durerile vin de la tesuturile care sustin dintele.
0
16-06-2010, ora 21:52
iulia maris
Nu este medic/terapeut
iulia maris
Multumesc pentru raspuns, de doua zile iau paracetamol si durerea s-a ameliorat. Deocamdata este suportabil si imbucurator, pana ajung in tara.

Cu stima,
Iulia M.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul