Problema cu mirosul penisului...

10-09-2009
bvite
Nu este medic/terapeut
bvite
Buna ziua, am observat ca de o perioada destul de lunga de timp, de fiecare daca cand ma excit, intretin un contact sexual sau ma masturbez, penisul meu miroase a urina, si asta mai tot timpul, nu conteaza cat de mult ma spal, sau de cate ori pe zi el tot miroase. De fiecare data cand urinez ma ustura pe canalul penisului, iar uneori mai am junghiuri(strafulgerari de durere) din partea stanga a abdomenului (punct de reper fizionomic : ovarul stang la femei) pana in capul penisului. Este foarte ciudat si iritant sa eman acest miros tot timpul, si e trist, pentru ca viata mea sexuala este diferita acum. si nu ma simt eu ok asa. inainte de a consulta un laborator medical pentru un control si o diagnostricare, as dori foarte mult sa stiu care este parerea unui dintre medicii de pe acest forum, exista posibilitatea sa rezolv aceasta problema cat mai repede ? Ma puteti diagnostica doar din ce v-am scris ? Va rog foarte mult din tot sufletul meu, nu mai suport.

Cu stima.

Florin
7 comentarii
0
11-09-2009, ora 00:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Probabil este vb despre o infectie urinara netratata la timp. Consultati medicul si faceti-va si urocultura + antibiograma extinsa aferenta ei, examen sumar urina, cu si fara sediment, iar daca medicul va considera necesar, chiar si un examen al secretiei uretrale + antigen antibiograma extinsa (daca se impune)!

Toate cele bune si insanatosire grabnica!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
08-12-2009, ora 16:23
deleanumihai
Nu este medic/terapeut
deleanumihai
buna ziua...am si eu o problema si sper din tot sufeltul sa gasesc pe cineva care sa ma ajute..de la un timp simt in jurul meu..adica in aer un miros neplacut de urina..pot spune ca indiferent de cate dusuri fac pe zi..chiar si cu imbracaminte noua..mirosul dispare putin si pe urma apare din nou..am fost la mai multi doctori printre care si urolog..mi-am facut analizele la sange..si la urina si am iesit sanatos..ce pot sa fac pentru ca pur si simplu imi ataca viata...in felu asta ma simt aiurea printre prieteni si lumea din jurul meu...multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra
0
08-12-2009, ora 17:48
harold
Nu este medic/terapeut
harold
Buna ziua! Am si eu o problema cu penisul.am 17 ani, nu am avut nici o relati e sexual, dar am un fel de iritatie pe penis, niste bubuti albe la baza penisului shi pe capul penisului.nu stiu ce sa fac va rog sa ma ajutati.Va multumesc anticipat1
0
10-12-2009, ora 15:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Deleanu,

Sugestie: Consultaţi un medic homeopat. Homeopatia vă poate ajuta să vă eliberaţi de acel miros. Am să vă scriu un mesaj privat în care am să vă ofer datele de contact ale unui astfel de medic foarte bun. Verificaţi-vă contul de pe Romedic!

D-nule Harold,
Consultaţi un medic dermatolog. Acele bubiţe albe pot fi spoturi Fordyce, pot fi papule perlate etc. Dermatologul este cel care vă poate pune un diagnostic cât mai corect, consultaţi-l!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică amândurora.




În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
12-12-2009, ora 14:05
deleanumihai
Nu este medic/terapeut
deleanumihai
multumesc mult de tot pt ajutor am sa incerc sa iau legatura cu medicul respectiv si sper din tot sufeltul sa existe o posibilitate sa scap de boala respectiva va doresc Sanatate si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi
0
12-12-2009, ora 20:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu mare plăcere, d-nule Deleanu. Mulţumesc pentru urări, toate cele bune!
0
24-07-2015, ora 19:19
Paradoxul
Nu este medic/terapeut
Paradoxul
Buna ziua am aceeasi problema ca si domnul deleanaumihai.

Simt miros de urina foarte neplacut in jurul meu...toate analizele au iesit in regula.Si totusi mirosul persista.igiena foarte stricta...oricate dusuri pe zi haine curate, etc...mirosul persista.
Nu stiu ce sa mai fac.Va rog dati-mi un sfat.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •