Buna ziua! sunt foarte ingrijorata

31-10-2011
nicolici090909
Nu este medic/terapeut
nicolici090909
Am fost la ginecolog, deoarece ultimul ciclu l-am avut pe 7 septembrie. pe data de 1, 4 octombrie am avut contact sexual dar cu ejaculare in exterior. pe data de 19 octombrie am mers la medicul ginecolog ingrijorata fiind ca ciclul nu venise pana in data respectiva, si mi-a spus ca am anexita, mi-a facut ecografie la burtica, a zis ca nu e sarcina si testul papanicolau, si mi-a dat medicamentele Azitrox 500 si flamexin 10 pastile. le-am terminat sambata. Ciclul tot intarzie, o sa merg pentru rezultatele de la papanicolau saptamana aceasta. Eu am terminat medicamentele pt raceala dar tot am dureri de burtica in special in partea stanga, dar nu acele dureri specifice care le stiam eu cand trebuia sa mi vina ciclul.
intrebarea mea este, daca am ramas insarcinata pe data de 1 sau 4 octombrie iar eu am fost pe 19 oct sa fac ecografie, era normal sa se vada pe acel televizor nu??pt ca mi-e teama ca as putea fi insarcinata, si sa nu se fi vazut la ecografie.
daca sunt insarcinata in ce masura afecteaza antibioticul descris mai sus ??
Va multumesc
2 comentarii
0
31-10-2011, ora 11:41
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce doctorul v-a examinat, a facut si tuseu vaginal si nu a simtit modificarile specifice sarcinii, inseamna ca probabil ca nu sunteti insarcinata. Totusi, ca sa va scoateti aceasta idee din cap, ar fi indicat sa faceti un test de sarcina, din acela de care se gaseste la orice farmacie.

P.s: ar fi preferabil ca, pe viitor, sa evitati postarile multiple pe acelasi subiect. Dand click pe 'trimite', puteti fi sigura ca mesajul dv este postat. Aceeasi lipsa de incredere e capabila sa se manifeste in imprejurari, iata, diferite...
0
31-10-2011, ora 22:56
nicolici090909
Nu este medic/terapeut
nicolici090909
Citisem undeva ca doar la ecografie transvaginala se poate vedea atat de repede o sarcina si ca ecografia la nici 3 saptamani de la conceptie nu se poate vedea, de aceea eram nedumerita.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul