Buna seara

12-04-2010
angelica6403
Nu este medic/terapeut
angelica6403
De cativa ani am o problema ciudata. Daca privesc brusc spre o sursa de lumina puternica ( si nu numai) vad stelute argintii, care la inceput sunt mici, apoi treptat se maresc, ocupandu/mi aproape tot campul vizual. Precizez ca acest lucru nu mi se intampla numai cand privesc catre lumina puternica, ci si fara acest motiv. Am fost la un medic oftalmolog care m a trimis la neurologie, medicul neurolog m a trimis inapoi la oftalmo si tot asa. E neplacut deoarece mi se intampla in trafic si trebuie sa opresc si sa stau cca 20 min pana imi trece. Ce imi recomandati? Cu multumiri.
3 comentarii
0
13-04-2010, ora 10:31
monicamm85
Nu este medic/terapeut
monicamm85
Sa mergeti la un medic profesionist oftalmolog. V-o recomand pe dna Timaru Liana de la Hyperclinica Medlife Favorit. Este un medic foarte bun. Succes!
0
13-04-2010, ora 13:48
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu va poate ajuta nici un oftamolog aici de durata caci cauza este in sange si nu in ochi. Numai manifestatia este in ochi. Singura sansa este sa mergeti la un medic homeopat cu experienta. Aceste simptome sunt cunoscute in homeopatie de 200 de ani si exista remedii care le vindeca usor daca sunt date de medic corespunzator simptomelor. Va recomand pe Dr. Silvia Nedelcu sau Dr. Ileana Randasu in Bucuresti. Le gasiti usor cu google.
0
14-04-2010, ora 18:25
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Ce varsta aveti? Ce alte afectiuni mai aveti? Este important un consult oftalmologic complet cu examenul polului anterior, vitrosului, retinei, controlul tensiunii intaoculare, un camp vizual.Cum este colesterolul, glicemia, TA? Ce a spus neurologul? Ati facut Eco Doppler pentru arterele carotide? Ar trebui sa faceti si investigatii sangvine screening: HL, VSH, glicemie, uree, creatinina, acid uric, TGP, TGO, colesterol, VLDL colesterol, HDL colesterol, sideremei, calcemie, fibrinogen, proteina C reactiva, examen sumar urina;numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.