ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul

23-06-2014
ioana1092
Nu este medic/terapeut
ioana1092
De multa vreme deja(mai bine de un an) ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul, si am incercat tot felu de ovule (Macmiror, Meclodin, Cervugid) si secretiile persista. Este posibil ca aceste secretii sa fie normale pentru organismul meu sau este altceva ? Nu mai stiu ce sa fac..
4 comentarii
0
23-06-2014, ora 22:36
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Scurgerea vaginala fiziologica (normala) este transparenta, aspect de albus de ou, fara miros, nu se insoteste de simptome precum usturime sau mancarime.

In infectie vaginala cu Candida scurgerea vaginala este albicioasa, abundenta, cu aspect de branza insotita de obicei de mancarime intensa. Medicamentele pe care le-ai luat tratateaza in principal infectia cu Candida si cu Trichomonas.

Ar trebui sa mergi la un medic ginecolog sa faci o cultura din secretia vaginala pentru a stabili diagnosticul corect. Este posibil sa fie vorba de o cu totul alta etiologie a secretiilor vaginale.
0
23-06-2014, ora 22:44
ioana1092
Nu este medic/terapeut
ioana1092
Ce alta afectiune ar putea fi ? Ma gandesc ca nu este foarte grav nu ? Va multumesc pentru raspuns
0
23-06-2014, ora 22:59
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
In functie de aspectul secretiei ar putea sa fie o Gardnerella vaginalis care modifica secretiile vaginale din punct de vedere al consistentei si a culorii: devin mai consistente, chiar cremoase si mai galbene. Totodata inainte sau dupa sangerarile menstruale secretiile sunt mai consistente, astfel ca de multe ori devine dificil de facut diferenta intre cele doua consistente. Alteori secretia este alba si cremoasa, dar fara miros fetid.

Alte infectii posibile: gonococ, chlamydia.
Numai investigatiile de laborator pot stabili diagnosticul corect.
0
02-09-2014, ora 22:21
tatiana63
Nu este medic/terapeut
tatiana63
Buna seara.Nu am mai intrat demult dar acum sint disperata.Am aflat ca am cistocel-prolaps pelvin si am aflat ca se poate opera.Dati-mi va rog un sfat.UNDE?LA CE CLINICA, DOCTOR, CIT COSTA???Am diabet de tip 2 si fac tensiune, sint sub tratament.Astept un raspuns.Va pup, o noapte linistita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •