Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele

18-11-2010
Sorin28
Nu este medic/terapeut
Sorin28
Ma numesc S.Sorin, am 21 de ani.Am intretinut des relatii sexuale cu prietena mea in decursul ultimului an.Acum ceva vreme insa, in timpul actului sexual, am observat pe penis, un "fluid" de culoare alba...de consistenta asemanatoare spermei...dar care spre deosebire de sperma, se formeaza uneori si in mici "bilute" (scuzati-mi exprimarea defectuoasa).Acesta se pare ca provine din interioriul vaginului prietenei mele. Mie imi apar bubite rosii pe capul penisului, si dispar dupa un anumit timp, reaparand insa. Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele. Tin sa precizez ca de curand prietena mea a inceput sa aibe scurgeri (nu foarte abundente), se pare, cu acelasi fluid. Ea are 17 ani, a fost virgina atunci cand am cunoscut-o, nu a intretinut relatii sexuale cu altcineva si nici eu (nu am mai avut aceasta problema in trecut).
Sper ca raspunsul dumneavoastra sa ma ajute, pt. ca prietena mea nu poate merge la ginecolog deoarece acolo este nevoie sa fie insotita de un tutore, insa nu vrea sa vorbeasca cu parintii despre aceasta problema. Astfel eu va rog sa binevoiti sa imi raspundeti cat mai repede si mai clar posibil, pentru a putea lua o decizie sau cel putin un tratament recomandat de dvoastra.(Oferiti-ne un tratament).Multumesc
4 comentarii
0
18-11-2010, ora 01:45
Sorin28
Nu este medic/terapeut
Sorin28
Ca o completare a potentialelor simptome pe care prietena mea le prezinta ar fi dureri de burta aproape zilnice.Multumesc
0
18-11-2010, ora 12:28
aaa92
Nu este medic/terapeut
aaa92
S-ar putea sa fie vorba de o candidoza care din cate stiu apare si in urma unui tratament cu antibiotice. Nu sunt specialist in domeniu, iti spun doar parerea mea. Eu cred ca prietena ta se poate adresa oricarui cabinet particular fara probleme, nu cred ca ii cere cineva cartea de identitate si asa va afla exact despre ce e vorba.
0
18-11-2010, ora 22:36
Sorin28
Nu este medic/terapeut
Sorin28
Multumesc pt. raspuns. Astept inca comentarii la acesta problema! :)
0
14-12-2011, ora 19:43
kawasaki
Nu este medic/terapeut
kawasaki
sorin incearca sa observi, acele bilute mici de care zici, nu sunt eliminate de tine odata cu sperma ? incearca sa observi atunci cind masturbezi. p/u ca la mine e asa, si la fel si eu sunt intrebat ce se intimpla ???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scurgerile mamelonare
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •