Junghiuri in partea dreapta a capului

30-10-2014
tyson93
Nu este medic/terapeut
tyson93
Buna tuturor, de aproximativ 2 zile mai exact alaltaieri seara a inceput niste junghiuri in partea dreapta a capului sus(nu in frunte) care nu erau constante apareau la un interval de timp(durerea este una ascutita)iar la atingere partea aceea ma doare si daca imi bag mana prin par, ce sa fie? nu m-am lovit acolo, a aparut din senin vreau un raspuns va rog.
4 comentarii
0
30-10-2014, ora 13:38
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Consider ca se impune un consult neurologic de urgenta.
Dr Petre Muresan
0
30-10-2014, ora 14:10
tyson93
Nu este medic/terapeut
tyson93
Va multumesc mult pentru raspuns domnule Petre, durerile cedeaza dupa administrarea nurofen/ibuprofen dar cand ating locul sau misc capul prin perna tot doare. Am sa merg zilele acestea cat pot de repede la un medic neurolog sa vad despre ce e vorba. O zi buna
0
02-11-2014, ora 18:41
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Faceţi foarte bine ca mergeţi. Aştept cu interes vesti de la dumneavoastră.
Dr Petre Muresan
0
02-11-2014, ora 19:31
tyson93
Nu este medic/terapeut
tyson93
Buna seara domnule doctor, durerea a cedat in acceiasi zi in care am scris pe forum la administrarea 3 pastile de iubprofen jumate de pastila din 6 in 6 ore, iar miercuri mai durea putin doar la atingerea scalpului nustiu cum sa explic exact sau a parului, dar accea durere a disparut complect de atunci si nu am mai avut pana in prezent probleme si am amanat consultul la nuerolog, mentionez ca am 21 de ani iar duminica trecuta a fost foarte frig si am umblat noaptea cu capul gol fiind tuns foarte scurt(banuiesc ca asta a fost cauza), am o intrebare am avut o durere in aceeleasi zile de gingie(o bucata era crescuta peste maseaua de minte care a iesit si sa tras) dar era foarte dureroasa la atingere!?. O seara frumoasa si multumesc pentru raspunsuri !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cap si gat
  •