Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Buletin de analize medicale!Va rog sa ma ajutati !

06-05-2010, ora 18:52
Buna seara.Am decis sa scriu pe forum,sa intreb pe un medic ce inseamna analizele la sange si urina a lui mami meu,are 49 de ani si mentin ca are diabet de gradul 2..De la laborator mau speriat ,au zis ca neaparat trebuie sa se duca la medic,ca sunt foarte crescute pe langa valorile normale.Problema este ca mami nu vrea sa se duca la nici un medic!

Biochimie serica(ser) Rezultat Unitate de masura interval bio.de ref.
TGO(AST) 15 U/L 1-37
(ser Beckam Coulter CX5cinetic
IFCC)

TPG(ALT) 14 U/L 1-40
(ser Beckam Coulter CX5cinetic
IFCC)
Gamma glutamil Transferaza(GGT) 229 U/L 7-50

Glicemie 179 mg/dl 55-110

Colesterol total 341 50-200

HDL Colesterol 68 30-60

LDL Colesterol 246.2 0-100

Trigliceride 474 1-200

Acid uric seric 18 2.4-7.5

Uree 442 15-40

Creatinina serica 10.18 06-1.2

Proteine totale 5.58 6-8.7

Fostafaza alcalina 262 0-279

Electroforeza proteinelor serice Aceasta este singura analiza care inca nu este gata!Sap.viitoare.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Biochimie urinara
Examen sumar de urina Realizata

Bilirubina Negativ

Corpi cetonici 15mg/dl

Densitate 1.025

Eritrocite 250RBC/ul

Glucoza 100mg/dl

Leucocite 500WBC/ul

Nitriti Positiv

PH 5.0

Proteina 30.mg/dl

Urobilinogen 0.1mg/dl

Sediment urinar Camp plin cu hematii

__________________________________________________________________________________________Determinari hormonale(ser) rezultat interval bio.de ref.

TSH 3.97 0.27-4.2

FT3 3.30 3.98-6.80

FT4 11.61 12-22

__________________________________________________________________________________________
Hematologie(singe integral) rezultat interval bio.de ref.

VSH 140 2-13

Hemoleucogramma completa realizata

Numar leucocite 27.42 3.60-10.00

Limfocite 4.20 20.50-51.10

Monocite 1.70 1.70-9.50

Neutrofile 93.60 42.20-70.00

Eozinofile 0.30 0.01-6.00

Bazofile 0.20 0.01-1.00

Limfocite 1.14 1.20-3.40

Monocite 0.47 0.10-0.66

Neutrofile 25.67 1.40-6.50

Eozinofile 0.08 0.01-0.40

Bazofile 0.06 0.01-0.10

Numar eritrocite 3.07 3.50-6.00

Hemoglobina 11.70 12.00-16.00

Hematocrit 31.00 36.00-50.00

Volum eritrocitar mediu 101.00 80.00-110.00

Hemoglobina eritrocitar medie 38,10 27.00-34-00

Concentratie medieHb/Eritrocit 37.70 36.00-34.00

Latimea distributiei eritrocitare 17.50 12-00-14.00

Trombocite 294 150.00-400.00

Volum mediu trombocitar 13.80 6.50-15.00

Latimea distributiei trombovitare 20.40 9.00-22.00

Latimea distributiei eritrocitare 57.90 37.00-54.00

_________________________________________________________________________________________

Immunologie

Antigen HBs 0.124 Negativ

Anti HCV 0.090 Negativ


Va rog din suflet sa imi raspundeti cat mai urgent sa stiu ce sa fac cu mami meu.Va multumesc!




2 comentarii
06-05-2010, ora 01:39


Biochimie serica(ser) Rezultat
TGO(AST) 15
(ser Beckam Coulter CX5cinetic
IFCC)

TPG(ALT) 14
(ser Beckam Coulter CX5cinetic
IFCC)
Gamma glutamil Transferaza(GGT) 229
Glicemie 179
Colesterol total 341

HDL Colesterol 68

LDL Colesterol 246.2
Trigliceride 474

Acid uric seric 18

Uree 442

Creatinina serica 10.18
Proteine totale 5.58
Fostafaza alcalina 262

Electroforeza proteinelor serice Aceasta este singura analiza care inca nu este gata!Sap.viitoare.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Biochimie urinara
Examen sumar de urina Realizata

Bilirubina Negativ

Corpi cetonici 15mg/dl

Densitate 1.025

Eritrocite 250RBC/ul

Glucoza 100mg/dl

Leucocite 500WBC/ul

Nitriti Positiv

PH 5.0

Proteina 30.mg/dl

Urobilinogen 0.1mg/dl

Sediment urinar Camp plin cu hematii

__________________________________________________________________________________________Determinari hormonale(ser) rezultat

TSH 3.97

FT3 3.30

FT4 11.61

__________________________________________________________________________________________
Hematologie(singe integral) rezultat
VSH 140

Hemoleucogramma completa realizata

Numar leucocite 27.42

Limfocite 4.20

Monocite 1.70

Neutrofile 93.60

Eozinofile 0.30

Bazofile 0.20
Limfocite 1.14

Monocite 0.47

Neutrofile 25.67

Eozinofile 0.08

Bazofile 0.06

Numar eritrocite 3.07

Hemoglobina 11.70

Hematocrit 31.00

Volum eritrocitar mediu 101.00

Hemoglobina eritrocitar medie 38,10

Concentratie medieHb/Eritrocit 37.70

Latimea distributiei eritrocitare 17.50

Trombocite 294

Volum mediu trombocitar 13.80
Latimea distributiei trombovitare 20.40
Latimea distributiei eritrocitare 57.90

_________________________________________________________________________________________

Immunologie

Antigen HBs 0.124 Negativ

Anti HCV 0.090 Negativ


Va rog din suflet sa imi raspundeti cat mai urgent sa stiu ce sa fac cu mami meu.Va multumesc!
07-05-2010, ora 18:52
Va dau eu rasunsul !Insuficienza renala acuta!Multumesc mult de ajutor!Forumul asta e de efect numai!
Adaugă un comentariu / răspuns