Bucatica de carne crescuta la gingie

05-08-2012
annyaa
Nu este medic/terapeut
annyaa
azi am sesizat that mi-a crescut o bucata de carne, dar asemanatoare ca gingia pe gingie, forma lunguiata.pentru ca azi am sesizat, nu stiu daca mai creste de la o zi la alta sau doar ramane la dimensiunea aceasta...sau poate imi va disparea.as vrea sa stiu ce ar putea fii, de ce s-a produs aceasta..
3 comentarii
0
05-08-2012, ora 19:16
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Pai tu intrebi cum s-a produs? da tu detalii despre "bucatica" de carne crescuta :-D de cat timp cum o simti e dureroasa sangereaza ustura ce ai mancat poate ai facut o infectie!!!
0
05-08-2012, ora 20:28
annyaa
Nu este medic/terapeut
annyaa
nu ai invatat sa vb frumos?! cn te crezi u sa vb in asa mod?! mai intai incearca sa intelegi frazele "azi am sesizat", deci clar inteles nu m-a durut si nu pot preciza de cand s-a produs..astfel constatam de cand a inceput.tocmai am intrebat un specialist in ce conditii se produc astfel de afectiuni si doar o opinie pt tipul afectiuni..si de ce nu sugestie via net.nici nu stiam de existenta acesteia daca azi nu priveam mai cu atentie ultima masea..si asa am depistat.tot ce pot spune, este ca imi amintesc, la acea masea am avut o punga de puroi cu 2luni in urma.
0
05-08-2012, ora 21:55
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
la asa fata frumoasa si asa posterior nu mai am cuvinte, decat pot spune ca: puroil se transforma in abces abcesul netratat duce la empiem etc.parerea mea e sa te duci la un stomatolog sau la buco-maxilo-faciala sa te vada si dansii sa isi faca o parere sau poate sa iti recomande un tratament.Numai bine dra!! ;-)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: