Bucata de carne crescuta in exterior

28-06-2014
yeah123
Nu este medic/terapeut
yeah123
Buna ziua, am si eu o problema. Mi-a aparut de vreo 8 luni de zile o bucata de carne pe fesa stanga care intre timp a continuat sa creasca. Nu ma doare insa o simt la asezare sau daca din greseala dau cu mana peste ea sau ma scarpin si o ating fara sa vreau ma doare putin. Vreau sa-mi spuneti cat ma costa extirparea ei. Vreau sa ma duc la floreasca la chirurgie sa o scot insa as dori sa stiu un pret inainte. Am mai fost la Sf. Pantelimon spitalul de urgenta si m-a trimis direct a 2-a zi la chirurgie pt operatie. Nu trebuie sa se faca niste analize inainte? Sau cum se procedeaza ? Si vreau sa stiu neaparat pretul pt ca momentan stau prost cu banii si nu ma pot duce acolo ca la urma dupa operatie sa aud cine stie ce suma si sa ma fac de ras ca nu am bani.

Astept un raspuns urgent va rog!

Multumesc
3 comentarii
0
29-06-2014, ora 09:56
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Nu va pot da vreun raspuns legat de diagnostic sau de cost, pana nu va examinez.
Sau, cel putin, sa-mi spuneti diagnosticul care vi s-a pus la "Sf Pantelimon".
0
30-06-2014, ora 10:11
yeah123
Nu este medic/terapeut
yeah123
Domnule Adrian vreau sa va spun ca nu mi-au zis nici un diagnostic. M-a examinat un asistent de la chirurgie, a sunat-o pe cea de la camera de garda, i-a spus sa treaca ceva pe fisa in termeni medicali care bineinteles ca eu n-am inteles nimic dupa care mi-a zis maine la operatie. Mi s-a parut foarte neprofesional si am ales sa nu ma duc. Cum sa tai ceva de pe corpul omenesc fara analize inainte ? Cine a mai pomenit asa ceva? Ma voi duce joi la floreasca sa ma vada direct un medic chirurg si nu vreun asistent de 2 bani care nu stie cum sa scape mai repede de tine.
0
30-07-2014, ora 15:48
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Se pare ca este o neintelegere legata de comunicare. Afirmi ca asistentul a sunat medical de garda si l-a informat. Cred ca trebuia sa revii a doua zi la consult, nu la operatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul