Bubite roșii care ma mănâncă

03-04-2016
ElaElena55
Nu este medic/terapeut
ElaElena55
Buna ziua. De 3 saptamâni aproape, imi apar niște bubite roșii pe piele care ma mănâncă îngrozitor. Acestea sunt mai rosiatice pe mărcii si in mijloc (exact unde este unflatura efectiv) este mai albicioasa. De la gât in jos sunt plina de aceste bubite. Am încercat tot ce mi-a trecut prin cap, m-am dat cu tinctura de propolis, cu o loțiune mentolata din mușețel, brusture si menta, mi-am aruncat vechea saltea si am cumpărat alta crezând ca de acolo e, am dat cu insecticide in toată casa, nimic nu merge. Ma gândeam sa iau ceva pentru alergie si m-am gândit ca imi puteți recomanda niste medicamente. Eu am mai luat Xyzal si Stangen. Sunt dispusă sa încerc orice!
5 comentarii
0
03-04-2016, ora 20:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt zeci de boli cu bubite rosii. Nu sunteti dispusa si sa mergeti la un dermatolog sa va dea un diagnostic si tratament specific pt diagnosticul dv. ? Nu e bine sa va medicati singura fara sa stiti pt ce.
0
03-04-2016, ora 22:33
ElaElena55
Nu este medic/terapeut
ElaElena55
Am fost la alergolog si mi-a dat pastile. De asemenea mi-a zis sa fac niste analize sa vad exact la ce sunt alergică. Am fost sa imi fac programare si am găsit abia pe data de 27 Aprilie. Mancarimea este mult prea insuportabila si nu vreau sa aștept pana atunci.
0
03-04-2016, ora 22:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa nu fie scabie. Mergeti la dermatolog.
0
03-04-2016, ora 22:38
ElaElena55
Nu este medic/terapeut
ElaElena55
Mulțumesc!
0
23-11-2017, ora 21:52
adraida
Nu este medic/terapeut
adraida
buna ziua. am si eu o problema de cateva luni. eu sunt in italia si lucrez intr-o fabrica de fructe. acum cateva luni bune mi-au aparut 2-3 bubite care seamana cu niste cosuri numai ca nu erup. pe zona gatului. pe lobul urechii.intre timp au trecut. acum in decurs de cateva luni mi-au aparut din nou acel gen de bubite pe gat..piept si subt sani. in jur de 10 cred in total. problema este ca ma mananca foarte rau. si nu trec cu absolut nimik. unele dau senzatia ca se usuca. dar am una pe brat de vreo luna. si e in acelasi stadiu. arata ca un cos rosu de jur imprejur. cu un punct in mijloc. altele de pe gat si sani..imi dispar cam intro sapt si imediat apar altele in loc.. arata la culoarea pielii.. gen denivelari. dar daca le scarpin devin rosii ca un cos. am fost la dermatolog si mi.a spus ca m-au intepat musculite mici. mi.a dat o crema pentru mancarimi. adevarul e ca pruritul s-a mai rarit..dar nu a trecut. dar nu mai suport bubitele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.