Bubite rosii pe penis

09-02-2016
deme55
Nu este medic/terapeut
deme55
In urma unui contact sexual cu sotia mea am simtit intai o durere la nivelul penisului. Apoi mi-au aparut bubite rosii pe penis. Am cumparat de la farmacie Betadine, iar apoi am fost si la dermatolog. Acesta m-a diagnosticat cu balanita candidozica. Mi-a spus sa iau Nidoflor si Canesper crema si orungal capsule si sa o trimit si pe sotia mea la ginecolog sa primesca si ea tratament. Problema este ca sunt deja dupa vreo 10 zile de tratament si nu simt vreo ameliorare (bubitele nu au disparut). Cred ca betadinul mai tare si-a facut efectul, doar ca am facut in continuare sex neprotejat cu sotia mea. Ei la analize i-au iesit usoare urme de candida. Este posibil ca diagnosticul si bineinteles tratamentul meu sa fie gresit?
2 comentarii
0
09-02-2016, ora 22:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Relatiile sexuale sunt interzise in timpul tratamentului. Unii medici zic ca si 3 zile dupa. Altfel o dati de la unul la altul.
E acelasi diagnostic la amandoi. Nici tratamentul si nici diagnosticul nu sunt gresite.
0
10-02-2016, ora 09:05
vladioana600
Nu este medic/terapeut
vladioana600
Relatiile sexuale sunt interzise si cu sotia si cu oricine altcineva. Eu cred ca diagnosticul poate fi gresit daca dupa 10 zile de tratament nu vedeti nici o ameliorare. Sotia ce tratament a primit?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •