Bubite rosii pe capul penisului

04-12-2012
ValentinAndrei
Nu este medic/terapeut
ValentinAndrei
Buna ziua. Am si eu o problema, in urma cu doua zile am avut un contact sexual cu prietena mea, iar a 2a zi au inceput sa-mi apara niste bubite rosii pe capul penisului, iar prietena mea a inceput sa aiba mancarimi in zona genitala. Contacutl sexual a fost neprotejat. Eu nu simt mancarimi, dureri, sau usturime. As aprecia daca mi-ati oferi o solutie pentru problema aceasta, Va multumesc.
2 comentarii
0
05-12-2012, ora 18:23
ValentinAndrei
Nu este medic/terapeut
ValentinAndrei
Tin sa precizez, ca bubitele au disparut in proportie de 90% fara sa fac nimic, dar simt o jena in timpul urinarii. Nu imi poate da nimeni o parere despre ce se intampla?
0
15-12-2018, ora 21:37
LMihai
Nu este medic/terapeut
LMihai
Buna ziua,

Acum 3 luni am avut un moment de masturbare mutuala cu partenera. La 1 saptamana dupa am inceput sa am simptome de prostatita care au trecut in urma unui tratament cu antibiotic dar tot in acelasi timp pe glandul penisului am inceput sa am o roseata care atunci cand penisul este erect se poate observa sub forma unor pete rosii (sangerii) sub piele cat si mici cosulete. Roseata este neregulata ca si delimitare, in unele locuri mai deasa, iar in altele mai rara (se observa cand penisul este erect).
Nu ma dranjeaza in niciun fel, dar persista de 2.5 luni. AM incercat triderm la recomandarea unui medic dar fara succes. Cateodata imi da impresia ca se inmulteste, dar nu sunt sigur.
Ma puteti ajuta va rog, multumesc.
LM
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •