Bubite cu lichid puroi

17-05-2012
Emilushh
Nu este medic/terapeut
Emilushh
Buna seara. Am o problema si sper sa ma puteti ajuta, macar cu cateva pareri :) In urma cu vreo 3 luni, ca sa nu exagerez, am inceput sa am niste mancarimi pe antebrate... nu le'am bagat in seama pentru ca lucrez ca ospatar si eram destul de stresat si nu aveam timp de ele. Apoi am inceput sa am si pe picioare mancarimi, pe fese, organe genitale, spate, piept, abdoment, usor asa pana am ajuns sa am pe tot corpul. Pe maini aveam niste puncte ca niste intepaturi de tantar, si pe picioare la fel... Dupa aproximativ 2 luni cand am vazut ca nu mai trec am inceput sa ma panichez. Imi aparusera pe organele genitale, cam pe unde se uneste penisul cu scrotul, niste bubite, 2 la numar, ca un fel de galme asa, care pareau pline cu lichid / puroi, dar care nu se puteau sparge. Le pipaiam, le strangeam, trageam de ele, nu ma dureau, doar ca aveam mancarimi teribile. Apoi au inceput sa apara si pe coate tot din astea. Mi-am facut o programare la un dermatolog de la o clinica privata, am fost consultat, i-am spus domnului doctor ce v-a spun si dvs acum si m-a diagnosticat cu 'dermatita de contact'. Mi-a prescris crema advatan, mixtura mentolata si 2 pastile pe zi, aerius si clorfeniramin. Tratamentul trebuie urmat timp de 3 saptamani. Problema este ca mai am mai putin de o saptamana din tratament si rezultatele intarzie sa apara :( Stau si ma gandesc si ma intreb daca nu cumva domnul doctor m-a diagnosticat gresit, asa ca apelez la dumneavoastra :) Am pus si niste poze cu aceste bubite cu puroi poate va putei face o idee. Va multumesc anticipat si multa sanatate.

Umarul stang : http://imageshack.us/photo/my-images/12/imagine0938.jpg/
Umarul drept : http://imageshack.us/photo/my-images/7/imagine0939.jpg/
Pe pielea care acopera capul penisului am tot o chestie de genu' : http://imageshack.us/photo/my-images/72/imagine0941.jpg/
Pe organele genitale : http://imageshack.us/photo/my-images/72/imagine0942.jpg/


P.S. Era sa uit, pana acum 3 ani, am avut si niste negi, pe care ii aveam de mic, de pe la varsta de 14-15 ani, dar care eventual i-am inlaturat cu Cryopharma, facea reclama la televizor, parca nici nu i-am avut :) V-am spus si asta poate cumva are vreo legatura, cine stie :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.