Bube rosii pe maini fata si urechi

16-10-2008
tranzistor21
Nu este medic/terapeut
tranzistor21
Buna ziua. De cateva zile mi-a iesit niste bube rosii pe maini (si pe degete, doar pe fata mainii nu si in palma) pe fata si pe urechi (mai ales pe cartilage). Acestea sunt de diferite marimi (chiar si de 0.5 cm) rosii si tari (adica nu sunt sub forma de besica), pisca putin (cateodata), iar daca le ating in scaiul de la geaca sunt dureroase.Doua bube care sunt mai mari pe fata au inceput sa prinda la mijloc o culoare maronie. Nu am fost inca la demartolog, iar medicu de familie a zis ca este o alergie. (am mai avut o data si am primit claritine, iar ele au trecut intr-o saptamina si jumatate)

Stie cineva ce este exact?
Multumesc.
2 comentarii
0
18-10-2008, ora 18:56
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Este posibil sa fie o fotodermatoza sau o dermatita de contact. Tot medicul dermatolog va stabili diagnosticul si tratamentul!
0
15-03-2017, ora 05:02
BogdanRG
Nu este medic/terapeut
BogdanRG
Buna ziua,
De câteva zile am început sa am aceleași simptome ca ale dumneavoastră. La început simțeau urechile cum ma mănâncă puțin, apoi au început sa apăra bubițe mici roșii si tari, pe gât, urechi mâini(nu si in palma), urechile sunt calde mai tot timpul. Ați fost diagnosticat? Vi s-a găsit ce este? Va mulțumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.