Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse

29-05-2012
DanielaMicky
Nu este medic/terapeut
DanielaMicky
Fetita mea in varsta de 11 ani a inceput sa tuseasca de pe data de 10 aprilie. La inceput putin fara febra fara sa-i curga nasul fara simptome de viroza, in a 2 a sapt a inceput sa tuseasca in permanenta si am ajuns cu ea la spital unde a facut tratament cu sulcef intravenos la 8 ore si aerosol. La externare i s-a dat flixotide aerosol dimineata si seara si klabax 7 zile in continuare la 12 ore. Dupa 2 zile de la iesirea din spital, tusea s-a mai rarit dar noaptea a inceput sa aibe niste accese de tuse violente care se caracterizau prin: albastrirea fetei, un suierat si un zgomot foarte puternic in timpul accesului si pt cateva secunde spunea ca nu poate sa respire.
Acesteaccese de tuse au durat 3 sapt cu scaderea frecventei in ultima sapt, dupa care, cateva zile a inceput sa tuseasca mai rar si numai ziua, urmand ca in a 7 a sapt sa inceapa sa-i curga nasul si sa inceapa iar acceselede tuse puternice dar de data aceasta cu varsaturi si tremurat.In mom de fata am ajuns la reanimare pt ca nu se mai oprea din tuse si din varsat. Este tinuta la perfuzii administrandui-se vitamine, , aerosol cu adrenalina, fenobarbital, hidrocortizon hemisurcinat, are flixotide spray aerosol dim si seara si singuler seara, ampicilina injectabila la 6 ore. Va rog sa imi spuneti ce as putea sa mai fac deoarece nici nu pot sa-i dau de mancare pt ca varsa tot cand face accesele acelea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Cum recunoști bronșita și ce măsuri trebuie să iei
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  •