Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Bronsita acuta, se aude un harait

26-01-2011, ora 15:00
Buna, sunt Claudia si vreau sa va zic ca baetelul meu de 7luni a facut acum 2luni o bronsita acuta, am stat in spital cu el sa refacut repede, dupa 2saptamani din nou, bronsita acuta dar de data asta am facut tratament acasa aerosol, etc. dar din 14 decembrie se aude in piept cand se ajita o haraiala, am facut si ecografie pulmonara a esit bine, dr ne zice ca e bronsita ? de atata timp ?, am pus la piept si seu de oaie, sare calda, de giaba, va rog datimi un sfat ce sa mai fac si unde sa mai merg, pupic
2 comentarii
27-01-2011, ora 21:47
vreau sa va zic canu se mai aude de 3 zile, domne sa nu se mai auda niciodata, i-am pus sare calda, am fost la salina artificiala, 10 zile cate o ora pe zi, si aerosol cu ACC si ser, dupa tapotat, uffffffffff, sanatate celor care citesc,
03-03-2011, ora 15:00
Autor: ali_anghel
Buna ziua! Fiul meu a fost diagnosticat: bronhopneumonie cu componenta astmatiforma. Momentan este internat in spital. Tratamentul presupune si antibiotic. Am si eu o intrebare: va ramane cu ceva "sechele" dupa aceasta boala si acest tratament? Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns


17-05-2013, ora 10:25
Iti imaginezi un fond de ten de care sa te indragostesti ? Daca nu ai incercat niciodata machiajul mineral e momentul sa incepi chiar azi. Daca iti este cunoscut, Glamy are pentru tine o supriza : anotimpul rece iti aduce in plus 20% reducere pentru produsele compacte Bellapierre.
Te asteptam in magazinul nostru online cu un cadou de 25 RON la inscrierea pe site si transport gratuit la toate comenzile tale prin curier rapid.

Vezi cosmeticele minerale de pe Glamy
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: