Branca ursului-pastile

02-12-2008
CrisP
Nu este medic/terapeut
CrisP
De un an si jumatate iau anticonceptionale "Laurina". sunt destul de usoare, le iau ca metoda contraceptiva dar si pentru micile chisturi pe care le-am descoperit. Doctorul meu mi-a zis ca inca nu este nevoie de o pauza si ca mi-au facut numai bine. Intrebarea mea este daca le pot lua in acelasi timp in care as lua "branca ursului". am citit pe internet despre aceste pastile, mama mea le ia pentru menopauza prematura si i-au facut bine.
Eu le-as lua pentru anexita dar si ca afrodisiac feminin... nu am inteles 100% efectele lor si de-asta nu sunt sigura daca merg combinate cu anticonceptionale. caut ceva care sa fie si afrodisiac feminin... daca aveti alte recomandari. multumesc
3 comentarii
0
02-12-2008, ora 22:09
CrisP
Nu este medic/terapeut
CrisP
ideea e ca ma intereseaza efectul de adjuvant in relatia sexuala dar nu si cel de favorizare a fecundarii, pentru ca inca nu vreau sa fac copii...
0
03-12-2008, ora 11:42
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Sincer am luat si eu dar cu celalalt scop, eu vreau un copilas dar ce vreau sa-ti spun este ca am simtit ceva schimbari in urma tratamentului.Nu stiu daca era cu adevarat sau doar in subconstient dar aveam o dorinta mult mai mare de a face dragoste cu logodnicul meu.Eu stiu ca este un f.bun afrodisiac pt barbati dar am inteles ca are actiune si la femei.Sper sa-ti fie de folos.
0
07-08-2009, ora 22:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
NU se administreaza concomitent cu contraceptivele, B U are ceva efecte antagonizante! Ori una, ori alta, de preferat B U.

Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii